Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ZABELEA

Re: Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.

Mesaj de ZABELEA »

Bogdan Dragan scrie:Domnilor...in fiecare an s-a modificat ceea ce s-a hotarat de majoritatea cluburilor de catre anumite persoane care si-au dat seama ulterior ca ceea ce s-a votat nu este pe placul lor. In fiecare an, aceiasi problema!
Si noi am trecut prin chestia asta anul trecut cand am votat ceva iar la urmatoarea sedinta s-a schimbat ceea ce votasem. Fara sa fim intrebati daca suntem de acord.
Noi am vrut sa fie echilibrat si am votat 34-12-6.
Nu vrem sa stricam jocul nimanui si de aceea il rog pe dl Orhei sa mai convoace o sedinta (se poate face si online ca sa nu se mai deplaseze cei din tara) la care eu si Mitanu nu vom mai participa si voi hotarati ce si cum. Noi vom participa indiferent de ce se va vota.
Ne cerem scuze inca odata daca am deranjat pe cineva!

#Rezistam
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

Imi cer scuze celor prezenti la sedinta daca am gresit cu ceva, imi cer scuze lui nea Victor si mai ales lui Adrian Zarguzon care a fost alaturi de lotul nostru in ultimii ani.Sub nici o forma nu am avut intentia sa jignesc pe cineva.
Cum spune si Bogdan mai sus suntem de acord cu orice modificare.

Dar raman la parerea mea ca un campionat national trebuie sa plece de la premiza unei finale de 6 (ultimii 3 ani finala a fost castigata de pe 3 grile diferite).
Tineti cont ca la finala de 12 nu se pot face standuri din 2 in 2.
Parerea mea este ca principalul scop al formatului campionatului este de a se elimina cat mai mult BULANUL iar cele 2 variante (finala de 12 sau finala de 6 din 34) tin foarte mult de bulan.

Toata lumea este de acord ca varianta ideala este 34-12+finala de 6 cu standuri aerisite dar din cauze materiale se evita aceasta varianta de multe cluburi.
Aici intervine o mare problema.
Cu siguranta minim 22 de cluburi ies din competitie dupa prima etapa, care au votat ceva la care nu participa.De ce?

P.S. Dan Scoica daca aluziile tale de mama Omida sunt indreptate catre Carp United te rog sa le directionezi catre clubul din care faci parte.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Intreb si eu ce s-ar fi intamplat daca dl orhei venea ieri la sedinta cu urmatorul text:
'Avand in vedere faptul ca s-au inscris de 3 ori mai multe loturi decat am preconizat am luat urmatoarele decizii:
1. Restituirea integrala a tuturor taxelor de participare a celor 34 cluburi
2. Anularea pv. Din noiembrie
3. Propunerea unui nou regulament de desfasurare la care sa se se fi votat cateva aspecte (nr de etape, nr de finaliste,etc)
4. Dupa vot termen de 5 zile pt plata cotizatiei.

Nu stiu cum s-a reusit ca anul asta sa atrageti 34 de loturi la CN 2017... e un mare pas inainte... dar cu sedinte ca ieri si cu un regulament pe genunchi in care perspectiva de calificare in finala tinde spre zero facem un mare mare pas inapoi si la anul s-ar putea sa ne intoarcem la vechea varianta de cn cu 6 7 loturi care traiesc din pescuit si 2 3 care participa doar de curiozitate sa vada cum e...

P.s. ii felicit pe baietii de la CU pt ultima postare. Consider ca trebuie urgent o noua intalnire agvps pt a se schimba acest sistem gen 6/49 pentru spiritul competitiei.
Cu 2 subsectoare si cu 6 din 17 sunt convins ca se va juca cu sufletul la gura semifinala pana in ultima secunda!! (Dpmdv acesta e principalul motiv de care ar trebui sa fie interesat un organizator)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Alexandru Mihai scrie:
Așa e, era normal sa se modifice ceva pentru ca nu mai erau 19 cluburi ci 34.
Sa votat sistemul de desfășurare după cum urmează :

16 voturi Pt 34/12
13 voturi Pt 34/12/6
0 voturi Pt 34/6

Reveniti la votul corect care a fost dat si respectati majoritatea, sau mai lasati timp de gandire cluburilor si sa se mai voteze inca o data pentru cele doua variante: 34/12 si 34/12/6. Nu mai luati in calcul ultima varianta. Din cate imi amintesc bine de la sedinta din noiembrie, secretarul general a subliniat ca de acum incolo pozitia unui club referitor la o propunere importanta se va comunica ulterior sedintei prin scrisoare oficiala astfel incat sa aibe timp de gandire si sa se consulte cu mebrii clubului!!!!
Asa cum a subliniat cineva, managerii cluburilor isi pot spune pozitia oficiala si aici pe forum.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

"8. Contributia de participare la aceasta competitie este de 2.500 lei/lot pentru un numar estimat de 18 loturi. In cazul in care numarul de loturi difera de acest numar se va recalcula aceasta contributie. Se va achita un avans in valoare de 1.500 lei pana la data de 1 martie 2017, iar restul, dupa data de 7 martie 2017, dar nu mai tarziu de 20 martie 2017"

-----------

ieri nu am recalcular taxa de participare si era un lucru important .
cat mai trebuie sa platesc peste cei 1500 lei avans platit ?

Singura cheltuiala in plus a aparut masina arbitrului sef si asta au fost de acord toti ...doar atat .
NE-am intalnit ieri degeaba ...., extragerea a fost dezastruasa .... matematic vorbind cum e posibil ca din primii 20 de extrasi ....sa traga 17 sectorul A ? ... cred ca biletele nu au fost amestecate ca matematic nu se poate :wink:

o zi buna :wink: ..
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Vladut Mateianu scrie:
Alexandru Mihai scrie:
Vladut Mateianu scrie:Acum inteleg ! Exista varianta sa nu fi fost acest vot ? :D Cine a hotarat sa nu se tina cont de votul cluburilor inscrise ?
PV - ul din 2016 conține un punct care zice așa :

" orice modificare se poate face doar cu acordul majoritați , dacă un club nu este de acord cu schimbarea aceasta nu se poate face ".
Este gresit, nu se leaga. In prima parte a frazei se vorbeste despre majoritate, in a doua despre unanimitate !

Din ce scrieti voi inteleg ca 34 de loturi au votat ptr finala cu 12 loturi, dar a intervenit "cineva" si le-a anulat votul ! Cand intreb(nu am am fost la sedinta) despre CINE este vorba nu raspunde nimeni ! :roll:
Exact...foarte buna observatia...unanimitate...asta inseamna sa nu fie unul de acord
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

florian

Mesaj de florian »

Exista disponibilitate pentru inca o etapa pe Corbu?
Conform programului afișat pe site-ul crapimari.ro si finala se suprapune cu alt concurs.

Matei Marin
Veteran

Mesaj de Matei Marin »

eugen dragnea scrie:
Razvan Black scrie:...am zis sa nu mai intervin....dar am recitit comentariile si am gasit o formulare foarte urata: ,,loturi formate cu pescari de conjunctura,,...
...observ o gretosenie dusa la extrem...
nu i problema!!! :))
Razvane,daca-mi citesti postarile intelegi ca eu "nu ascund elefantul dupa cires",si acum o sa fiu cat se poate de transant: o sa va manance cu fulgi cu tot,si pe voi si pe mai mult de jumatate din loturi,nici nu o sa stiti ce v-a lovit,rolul vostru va fi de "excipient",vor intra in finala loturile care vor avea echipe mai slabe stanga-dreapta,se vor creea capete de sector artificiale pe parcursul competitiei iar calificarea va fi decisa in mare parte inca de la tragerea la sorti.

Daca vreti performanta faceti un campionat anual cu 2 divizii,1-2 concursuri pe luna,obligatoriu pe loturi,primele 2 cluburi merg in finala pentru CM,ultimele 2 retrogradeaza, ceva de viitor cu predictibilitate, nu "carnavalul" asta!!!

P.S:Daca reduce taxa Orhei ca tot sunt multe loturi poate mai vor cativa "particulari" ca mine sa se bage si facem si noi un lot :)
Corect.....asa se va intampla.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vladut Mateianu scrie:
petre iulian scrie:34 cluburi :D
daca calculati la o taxa de 2500 lei sunt bani suficienti (85.000 lei) pt o semifinala ..
din 34 / doua etape de 17 intra in semifinala X echipe si in finala raman 6 ....

din 34 sa mearga doar 6 in finala (adica 3 din 17 loturi) ... e `bulaneala curata :wink:

ps. contati deja pe doua voturi pt o semifinala ....
In cazul in care se modifica datele enuntate la inceput, in baza carora am platit taxa, vom cere returnarea sumei si vom actiona in judecata organizatorul.
Poate ai uitat ce ai scris aici si iti trebuie memoria reimprospatata. :wink:
Nu te deranjezi sa mergi la sedinta motivand ca timpul tau e pretios dar te pisi pe timpul altora.
Mie mila de tine ai ajuns rau de tot.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Matei Marin scrie:
eugen dragnea scrie:
Razvan Black scrie:...am zis sa nu mai intervin....dar am recitit comentariile si am gasit o formulare foarte urata: ,,loturi formate cu pescari de conjunctura,,...
...observ o gretosenie dusa la extrem...
nu i problema!!! :))
Razvane,daca-mi citesti postarile intelegi ca eu "nu ascund elefantul dupa cires",si acum o sa fiu cat se poate de transant: o sa va manance cu fulgi cu tot,si pe voi si pe mai mult de jumatate din loturi,nici nu o sa stiti ce v-a lovit,rolul vostru va fi de "excipient",vor intra in finala loturile care vor avea echipe mai slabe stanga-dreapta,se vor creea capete de sector artificiale pe parcursul competitiei iar calificarea va fi decisa in mare parte inca de la tragerea la sorti.

Daca vreti performanta faceti un campionat anual cu 2 divizii,1-2 concursuri pe luna,obligatoriu pe loturi,primele 2 cluburi merg in finala pentru CM,ultimele 2 retrogradeaza, ceva de viitor cu predictibilitate, nu "carnavalul" asta!!!

P.S:Daca reduce taxa Orhei ca tot sunt multe loturi poate mai vor cativa "particulari" ca mine sa se bage si facem si noi un lot :)
Corect.....asa se va intampla.
Poate se va intampla asa insa valoarea campionatului va scadea. Si in fotbal s-a redus nr. echipelor tocmai pt a creste nivelul celor ramasi.
Bine inteles ca dumneata urmaresti scaderea nivelului ca asa poate ai loc in competitie. De fapt si concursurile pe care le faci tot aici duc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”