Asa este. Dar ar fi mai mincinoasa o finala cu 12 versus una cu 6.osc1or scrie:Va fi greu la 6 din 49 si pt CU sa prinda finala....
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Cel mai curat sistem este cel de triere treptata 34-12-6
Moderator: gor965
Asa este. Dar ar fi mai mincinoasa o finala cu 12 versus una cu 6.osc1or scrie:Va fi greu la 6 din 49 si pt CU sa prinda finala....
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Problema este că aţi fost de prea bună credinţă şi nu i-aţi pus să semneze imediat după ce i-aţi consultat pe fiecare în parte. De fapt nimeni nu şi-a imaginat că după ce ţi-ai dat cuvâtul şi mai faci şi propuneri de schimbare a sistemului de desfăşurare te prevalezi de o chestie care seamănă foarte bine cu şantajul. Să nu vină careva să spună că-i mai bine sau mai rău într-un sistem sau altul. Era vorba doar de principiului cuvâtului dat. De aia multe nu merg, fiindcă cuvântul dat sau o simplă strângere de mână nu mai are valoare.oliviu orhei scrie:La toate ședințele subcomisiei eu nu votez. Supun la vot ce se propune .
La ședința de ieri sa pus în discuție mai multe variante:
1. 34 și finala de 6
2. 34 și finala de 12
3. 34 semifinala de 12 si finala de 6
Am întrebat pe fiecare Club și AVPS care a fost prezent la ședința din 24.11 VERBAL dacă sunt de acord cu modificarea modului de organizare și toți au spus DA și au propus varianta 2 sau 3. După care am întrebat pe toți care sau înscris dacă mai e vreo propunere și a apărut și varianta 1.
Având acceptul verbal am supus la vot nominal cele trei propuneri și rezultatul a fost :
- 34 și finala de 12 au votat verbal 16
- 34 semifinala de 12 si finala de 6 au votat verbal 13
La anunțarea rezultatului , Mihai Pripon a amenințat ca va da în judecata AGVPS , pe motiv ca nu a semnat nici un proces verbal pentru modificarea punctului 4 și 5 din procesul verbal din 24.11.
În această situație a fost întocmit (redactat)un proces verbal și am cerut votul în scris. Rezultatul după ce au semnat o parte din cei care au fost la ședința din 24. 11 au scris și semnat cu NU.
Singurul lucru pe care la impus este TESTUL ANTIDOPING.
La terminarea ședinței dl. Zarguzon ma anunțat , sponsorizează el personal costul pentru doua teste antidoping, deci se vor face 4 teste.
E foarte ușor sa vorbești fără sa cunoști .
Nu înțeleg de ce, cei care au fost la ședința nu povestesc ei ce a fost.
Au fost folosite inclusiv cuvinte jignitoare la adresa celor care au participat la ședința.
Din punctul meu de vedere sa încercat tot ce sa putut pentru a determina crearea unui sentiment URAT pentru cei noi, pe premiza poate mai renunță cineva la participarea la CAMPIONATUL.
E adevarat ca cel mai bun sistem e 34/12/6 dar sa stii ca o finala de 12 cu subsectoare nu e chiar atat de rea. Gandeste-te ca punctajul se reduce la jumatate...ma rog, 1-1-1 ramane la fel dar maximul posibil nu mai e 12-12-12 ci 6-6-6. Vor fi 2 loturi care pot face cel mai bun punctaj de 1-1-1, sunt sanse sa fie 6 loturi care sa faca 1 punct pe cate un subsector...si tot asa, e mai dificil si sa faci o cumetrie ca depinzi de prea multi "vecini".barbumarius scrie: Asa este. Dar ar fi mai mincinoasa o finala cu 12 versus una cu 6.
cred ca cel mai bine stiu cum sa faca grilele cei care pescuiesc des pe balta...fara sa se supere George, nu e nimic personal, eu apreciez tot ce face el pentru noi toti la toate concursurile!Lucian SV scrie:De bun simţ ar fi ca această comisie formată din Dan Mitranescu, Vasilica Baboieru, Petre Iulian, Stefan Fasie şi Bogdan Dragan să-şi delege competenţa fiecare către George Iorga pentru întocmirea grilelor necesare desfasurari ambelor etape ale concursului. Costul să-l suporte toată lumea.
gor965 scrie:E adevarat ca cel mai bun sistem e 34/12/6 dar sa stii ca o finala de 12 cu subsectoare nu e chiar atat de rea. Gandeste-te ca punctajul se reduce la jumatate...ma rog, 1-1-1 ramane la fel dar maximul posibil nu mai e 12-12-12 ci 6-6-6. Vor fi 2 loturi care pot face cel mai bun punctaj de 1-1-1, sunt sanse sa fie 6 loturi care sa faca 1 punct pe cate un subsector...si tot asa, e mai dificil si sa faci o cumetrie ca depinzi de prea multi "vecini".barbumarius scrie: Asa este. Dar ar fi mai mincinoasa o finala cu 12 versus una cu 6.
oliviu, mitanu ti-a spus in particular de datul in judecata, deci nu aveam de unde sa stim, cu toate ca banuiamoliviu orhei scrie: La anunțarea rezultatului , Mihai Pripon a amenințat ca va da în judecata AGVPS , pe motiv ca nu a semnat nici un proces verbal pentru modificarea punctului 4 și 5 din procesul verbal din 24.11.
Au fost folosite inclusiv cuvinte jignitoare la adresa celor care au participat la ședința.
oliviu orhei scrie:La toate ședințele subcomisiei eu nu votez. Supun la vot ce se propune .
La ședința de ieri sa pus în discuție mai multe variante:
1. 34 și finala de 6
2. 34 și finala de 12
3. 34 semifinala de 12 si finala de 6
Am întrebat pe fiecare Club și AVPS care a fost prezent la ședința din 24.11 VERBAL dacă sunt de acord cu modificarea modului de organizare și toți au spus DA și au propus varianta 2 sau 3. După care am întrebat pe toți care sau înscris dacă mai e vreo propunere și a apărut și varianta 1.
Având acceptul verbal am supus la vot nominal cele trei propuneri și rezultatul a fost :
- 34 și finala de 12 au votat verbal 16
- 34 semifinala de 12 si finala de 6 au votat verbal 13
La anunțarea rezultatului , Mihai Pripon a amenințat ca va da în judecata AGVPS , pe motiv ca nu a semnat nici un proces verbal pentru modificarea punctului 4 și 5 din procesul verbal din 24.11.
În această situație a fost întocmit (redactat)un proces verbal și am cerut votul în scris. Rezultatul după ce au semnat o parte din cei care au fost la ședința din 24. 11 au scris și semnat cu NU.
Singurul lucru pe care la impus este TESTUL ANTIDOPING.
La terminarea ședinței dl. Zarguzon ma anunțat , sponsorizează el personal costul pentru doua teste antidoping, deci se vor face 4 teste.
E foarte ușor sa vorbești fără sa cunoști .
Nu înțeleg de ce, cei care au fost la ședința nu povestesc ei ce a fost.
Din punctul meu de vedere sa încercat tot ce sa putut pentru a determina crearea unui sentiment URAT pentru cei noi, pe premiza poate mai renunță cineva la participarea la CAMPIONATUL.
Parca nu se leaga ceva, pana la urma ce treaba au punctele 4 si 5 din procesul verbal din 24.11.2016 (puncte care s-au cerut a fi modificate prin pocesul verbal postat de domnul Orhei) cuComunicat
In sedinta Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS, condusa de presedintele Oliviu Orhei din data de 24 noiembrie 2016 s-au stabilit urmatoarele :
...
4. Finala se va desfasura pe 3 sectoare, iar grila din finala va fi facuta cu cate un stand liber intre fiecare echipa participanta.
5. Arbitrul sef desemnat pentru ambele manse va fi Dl. Gabi Calota.
...