Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Daniel Ene
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.

Mesaj de Daniel Ene »

Alexandru Mihai scrie:
Navis Carpo scrie:
Alexandru Mihai scrie:
Așa e, era normal sa se modifice ceva pentru ca nu mai erau 19 cluburi ci 34.
Sa votat sistemul de desfășurare după cum urmează :

16 voturi Pt 34/12
13 voturi Pt 34/12/6
0 voturi Pt 34/6

Reveniti la votul corect care a fost dat si respectati majoritatea, sau mai lasati timp de gandire cluburilor si sa se mai voteze inca o data pentru cele doua variante: 34/12 si 34/12/6. Nu mai luati in calcul ultima varianta. Din cate imi amintesc bine de la sedinta din noiembrie, secretarul general a subliniat ca de acum incolo pozitia unui club referitor la o propunere importanta se va comunica ulterior sedintei prin scrisoare oficiala astfel incat sa aibe timp de gandire si sa se consulte cu mebrii clubului!!!!
Asa cum a subliniat cineva, managerii cluburilor isi pot spune pozitia oficiala si aici pe forum.
Dane nu cred ca esti bine informat, noi am cerut 34/12/6 dar nu am fost impotriva la 34/12.
Ne-am supus majoritati!

Ai inteles?
Sunt foarte bine informat. Stiu ce a votat fiecare club. Te-am citat doar pentru ca ai postat rezulatul votului. Se pare ca toti ne-am supus acelui zero de la varianta 34/6. :lol:
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:
cornelserbu scrie:
barbumarius scrie: dar abia astept sa va vad dupa ce veniti de la CM cu capul in pamant.
pai cum ai venit tu de la doua unde n-ai prins peste
n-as fi vrut sa spun asa ceva, dar intreci masura !
Eu am venit de undeva de unde dumneata doar visezi, de la unul si cu o medalie de gat.

PS. Nici eu nu am vrut sa spun asta.
PS2 As prefera sa ne intrecem pe balta si nu pe aici.
PS3. Te stiam mai barbat, dar m-am inselat. Poate ai totusi puterea sa recunosti ca ceea ce sustii nu e in favoarea performantetei.
esti patimas rau, mai baiatule si spui niste tampenii de-ti sta mintea-n loc
in concluzie, cred ca ar trebui sa te linistesti (exista barbiturice), e finala de 6, iar tu vei performa linistit, sau tot nelinistit vei fi si in cazul asta ?
hai, gata lasa-ma-n pace ca exista si discutii constructive pe aici nu doar morisca ta cu performanta
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Dan Arghirescu scrie:
Comunicat

In sedinta Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS, condusa de presedintele Oliviu Orhei din data de 24 noiembrie 2016 s-au stabilit urmatoarele :

...
4. Finala se va desfasura pe 3 sectoare, iar grila din finala va fi facuta cu cate un stand liber intre fiecare echipa participanta.
5. Arbitrul sef desemnat pentru ambele manse va fi Dl. Gabi Calota.
...
Parca nu se leaga ceva, pana la urma ce treaba au punctele 4 si 5 din procesul verbal din 24.11.2016 (puncte care s-au cerut a fi modificate prin pocesul verbal postat de domnul Orhei) cu
"La ședința de ieri sa pus în discuție mai multe variante:
1. 34 și finala de 6
2. 34 și finala de 12
3. 34 semifinala de 12 si finala de 6" ?
Uite originalul din pv 24.11.16
4. De la participarea a minim 12 cluburi, se vor face subsectoare pe fiecare sector in parte. In finala se califica primele 6 loturi din prima mansa – etapa eliminatorie. (s-a votat: 19 voturi DA)
5. Finala se va desfasura pe 3 sectoare, iar grila din finala va fi facuta cu cate un stand liber intre fiecare echipa participanta. (s-a votat 17 voturi DA si 2 voturi NU)
După ce s-a votat 16 la 13 pentru 34/12 contra 34/12/6 s-au sucit spunând că nu au semnat un pv prin care să fie de acord cu modificarea celor două puncte.

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Nici nu mai conteaza cum s-a derulat sedinta si ce s-a spus acolo.
Dar rezulatul este de pus in rama.
16 voturi Pt 34/12
13 voturi Pt 34/12/6
0 voturi Pt 34/6 - Varianta Castigatoare.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Navis Carpo scrie:Nici nu mai conteaza cum s-a derulat sedinta si ce s-a spus acolo.
Dar rezulatul este de pus in rama.
16 voturi Pt 34/12
13 voturi Pt 34/12/6
0 voturi Pt 34/6 - Varianta Castigatoare.
Şi asta după trei ore de discuţii şi bălăcăreli. N-am zis eu că toată lumea o să fie mulţumită şi cu lacrimi în ochi?

barbumarius
pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de barbumarius »

the mover scrie:
gor965 scrie:
barbumarius scrie: Asa este. Dar ar fi mai mincinoasa o finala cu 12 versus una cu 6.
E adevarat ca cel mai bun sistem e 34/12/6 dar sa stii ca o finala de 12 cu subsectoare nu e chiar atat de rea. Gandeste-te ca punctajul se reduce la jumatate...ma rog, 1-1-1 ramane la fel dar maximul posibil nu mai e 12-12-12 ci 6-6-6. Vor fi 2 loturi care pot face cel mai bun punctaj de 1-1-1, sunt sanse sa fie 6 loturi care sa faca 1 punct pe cate un subsector...si tot asa, e mai dificil si sa faci o cumetrie ca depinzi de prea multi "vecini". :D

Ai punctat :D
@George
Altceva vreau sa spun eu. Intr-o finala cu 12 se vor strecura cu siguranta si cluburi mai slabe care in vecinatatea unor cluburi puternice vor influenta rezultatele. In plus nu va mai exista acel stand liber intre noi si iarasi vor iesi discutii cu agatatul firelor.

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Lucian SV scrie:
Dan Arghirescu scrie:
Comunicat

In sedinta Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS, condusa de presedintele Oliviu Orhei din data de 24 noiembrie 2016 s-au stabilit urmatoarele :

...
4. Finala se va desfasura pe 3 sectoare, iar grila din finala va fi facuta cu cate un stand liber intre fiecare echipa participanta.
5. Arbitrul sef desemnat pentru ambele manse va fi Dl. Gabi Calota.
...
Parca nu se leaga ceva, pana la urma ce treaba au punctele 4 si 5 din procesul verbal din 24.11.2016 (puncte care s-au cerut a fi modificate prin pocesul verbal postat de domnul Orhei) cu
"La ședința de ieri sa pus în discuție mai multe variante:
1. 34 și finala de 6
2. 34 și finala de 12
3. 34 semifinala de 12 si finala de 6" ?
Uite originalul din pv 24.11.16
4. De la participarea a minim 12 cluburi, se vor face subsectoare pe fiecare sector in parte. In finala se califica primele 6 loturi din prima mansa – etapa eliminatorie. (s-a votat: 19 voturi DA)
5. Finala se va desfasura pe 3 sectoare, iar grila din finala va fi facuta cu cate un stand liber intre fiecare echipa participanta. (s-a votat 17 voturi DA si 2 voturi NU)
După ce s-a votat 16 la 13 pentru 34/12 contra 34/12/6 s-au sucit spunând că nu au semnat un pv prin care să fie de acord cu modificarea celor două puncte.
Daca am postat informatii gresite, imi cer scuze. Eu am luat informatia din Comunicatul postat de Adi Forest campionatul-national-de-crap-f25/comuni ... ml#p599557 si de aici si ideea ca ceva nu se leaga!

florian

Mesaj de florian »

barbumarius scrie: @George
Altceva vreau sa spun eu. Intr-o finala cu 12 se vor strecura cu siguranta si cluburi mai slabe care in vecinatatea unor cluburi puternice vor influenta rezultatele. In plus nu va mai exista acel stand liber intre noi si iarasi vor iesi discutii cu agatatul firelor.
25 standuri pe fiecare sector ; 12 standuri in finala , daca lasi un stand liber intre ocupi 24 de standuri

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

acolo e un extras făcut de Adrian cu chestiile mai importante prezentate pe scurt.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

florian scrie:
barbumarius scrie: @George
25 standuri pe fiecare sector ; 12 standuri in finala , daca lasi un stand liber intre ocupi 24 de standuri
morţii cu morţii şi vii cu vii! :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”