Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
apo fishing

Re: Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.

Mesaj de apo fishing »

Daca chiar considerati pescuitul UN SPORT, tratatil ca atare, in primul rand as vrea sa va amintesc in orice disciplina Sportiva exista criteriul capilor de serie ( ca ne convine sau nu ).
Si atunci daca tot respectam logica fireasca a lucrurilor totul devine mult mai simplu.
1. Capi de serie pe ultimii 3 sau 5 ani (sau cat se doreste in urma )

2. Finala din 6 cu cate un stand liber.
(scapi de discutia de non combat)

3. Varianta cu finala din 12 cade deoarece cu subsectoare nu ai loc de pauza intre standuri.
( si sa se incerce pe cat se poate eliminarea discutiilor de genul agatat fire, nadit excesiv, retras lansete etc.)

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

LucianSV - te cam intreci cu gluma, vezi ca nu esti PRIPON cu mine.Cu Orhei am alta relatie de 3 ani de cand mergem impreuna pe la mondiale asa ca ne adresam unul altuia cum vrem noi nu cum vrei tu.
Te deranjeaza pe tine nebunule ca ii spun eu "COLONELE", altceva ce te mai supara la mine?
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

Bogdan Buzatu scrie:Sedinta a fost intradevar un mare circ,dar acum nu are rost sa cautam vinovati. Haideti sa plecam de la ce am invatat din intalnirea asta:TREABA CU VOTATUL E O PROSTIE!!! Votam si nu stim exact ce votam,ne sucim,ne rasucim....STOP!!! Vreau un regulament intocmit de cei cu experienta,adaptat la realitatile romanesti si pe baza lui sa concuram in fiecare an.
Andrei Vladeanu,Bogdan Dragan,Mihai Pripon,Dan Mitranescu,Stefan Fasie....cred ca ar putea fi o comisie competenta ce ar putea sa ne dea o directie.Toti sunt campioni si toti au experienta.Ii respect pe toti(si pe multi altii) din punct de vedere sportiv.Si-au mancat ani din viata prin concursuri,carpfishing-ul a fost darnic cu ei,e momentul sa dea si ei mai departe!!!
Mi se pare aiurea ca votul meu sa fie egal un al unui campion mondial.
Tot ce am votat la sedinta a fost in interesul clubului pe care il reprezint dar imi dau seama ca din punct de vedere al performantei e mai buna varianta cu semifinala.Problema e ca atunci cand ne-am inscris am facut-o calculandu-ne niste costuri iar o semifinala nu era prevazuta in bugetul nostru.Daca stiam de la inceput de sistemul asta cel mai probabil participam si asa,dar imparteam altfel bugetul clubului.
Sper ca cei care au un cuvant de spus in carpfishing-ul romanesc sa lase orgoliile la o parte si sa faca cumva sa fie bine pentru toti:si pentru cluburile "sarace",si pentru "consecrate".
Seara buna si ne vedem in finala! :D

Te felicit pentru modul in care gandesti.Referitor la aceasta comisie la care faci referire parerea mea este ca Orhei nu ar trebui sa lipseasca, cu toate greselile pe care le mai face totusi isi pierde timpul pentru noi de cativa ani pentru imbunatatirea campionatului national.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Mesaj de osc1or »

apo fishing scrie:Daca chiar considerati pescuitul UN SPORT, tratatil ca atare, in primul rand as vrea sa va amintesc in orice disciplina Sportiva exista criteriul capilor de serie ( ca ne convine sau nu ).
Si atunci daca tot respectam logica fireasca a lucrurilor totul devine mult mai simplu.

3. Varianta cu finala din 12 cade deoarece cu subsectoare nu ai loc de pauza intre standuri.
( si sa se incerce pe cat se poate eliminarea discutiilor de genul agatat fire, nadit excesiv, retras lansete etc.)
Ok nu e bine finala cu 12... dar macar cu 10... cu 8..
Totusi 3 din 17 e prea putin. Dupa 30h vor aparea multe noncombaturi pe garla in semifinale...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

osc1or scrie:
apo fishing scrie:Daca chiar considerati pescuitul UN SPORT, tratatil ca atare, in primul rand as vrea sa va amintesc in orice disciplina Sportiva exista criteriul capilor de serie ( ca ne convine sau nu ).

Ok nu e bine finala cu 12... dar macar cu 10... cu 8..
Totusi 3 din 17 e prea putin. Dupa 30h vor aparea multe noncombaturi pe garla in semifinale...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Oscior...cea mai echilibrata finala este cea de 6.

Asta cu NON COMBATUL e relativa, ea poate sa înceapă chiar după tragerea la sorți a grilelor sau chiar după ședința de joi :wink:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre iulian scrie:"8. Contributia de participare la aceasta competitie este de 2.500 lei/lot pentru un numar estimat de 18 loturi. In cazul in care numarul de loturi difera de acest numar se va recalcula aceasta contributie. Se va achita un avans in valoare de 1.500 lei pana la data de 1 martie 2017, iar restul, dupa data de 7 martie 2017, dar nu mai tarziu de 20 martie 2017"

-----------

ieri nu am recalcular taxa de participare si era un lucru important .
cat mai trebuie sa platesc peste cei 1500 lei avans platit ?
-----------

o sa intreb in fiecare zi.... poate primesc un raspuns pana in data de 20 martie ....

ps. referitor la modul de organizare a cn-ului nu mai comentez nimic ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

[quote="ZABELEA"]Referitor la aceasta comisie la care faci referire parerea mea este ca Orhei nu ar trebui sa lipseasca, cu toate greselile pe care le mai face totusi isi pierde timpul pentru noi de cativa ani pentru imbunatatirea campionatului national.[/quote]

Evident ca impreuna cu domnul Orhei...dar in "grup restrans",nu "cu grupa"(ca tot suntem afiliati la agVps :lol: ).Sunt convins ca este un pasionat,altfel oricine altul ne-ar fi lasat dracu demult....

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

petre iulian scrie:
petre iulian scrie:"8. Contributia de participare la aceasta competitie este de 2.500 lei/lot pentru un numar estimat de 18 loturi. In cazul in care numarul de loturi difera de acest numar se va recalcula aceasta contributie. Se va achita un avans in valoare de 1.500 lei pana la data de 1 martie 2017, iar restul, dupa data de 7 martie 2017, dar nu mai tarziu de 20 martie 2017"

-----------

-----------

o sa intreb in fiecare zi.... poate primesc un raspuns pana in data de 20 martie ....

Costurile CN-ului au fost calculate pe 18-20 de loturi.Daca ar fi fost mai putine loturi,clar trebuia platita o taxa mai mare,daca se depasa numarul,ar fi scazut taxa...dar s-a hotarat ca ea sa fie tot 2500 si ce ramana in plus sa se duca spre echipa campioana.
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre iulian scrie:pt ca mi-am vazut numele la `creat grile deja propun :
calculat la 17 loturi

C4-C11- (8 echipe ) - un subsector
C17-C25-(9 echipe ) -un subsector

B4-B11- (8 echipe ) - un subsector
B17-B25-(9 echipe ) -un subsector

A 4 -A11- (8 echipe ) - un subsector
A 17 -A25 -(9 echipe ) -un subsector
--------

grila o sa fie calculata sa nu cada vre-un lot cu echipele numai in subsectoare de 8 sau 9 echipe .

punctajul propus este ca in subsectoarele de 9 echipe cele care ocupa ultimul loc sa aibe 8 puncte (egal cu locul 8 ) ca sa echilibram valorile punctelor ...

fac propunerea deja aici pt. ca la sedinta nu o sa pot participa mai mult de doua ore fiind targul a doua zi si am multa treaba ...
-----------------

cred ca asta o sa fie formula ...
o zi buna tuturor :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Bogdan Buzatu scrie:
petre iulian scrie:

-----------

-----------

Costurile CN-ului au fost calculate pe 18-20 de loturi.Daca ar fi fost mai putine loturi,clar trebuia platita o taxa mai mare,daca se depasa numarul,ar fi scazut taxa...dar s-a hotarat ca ea sa fie tot 2500 si ce ramana in plus sa se duca spre echipa campioana.
---------

eu personal nu am vazut nimic in procesul verbal care l-am semnat ca nu mai intrebam aiurea . :wink:. Nici macar nu am fost intrebat ....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”