Daiwa Emcast A

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Daiwa Emcast A

Mesaj de osc1or »

mircead scrie:
osc1or scrie:
mircead scrie:
osc1or scrie:Am si eu o intrebare deoarece ma contrazic cu cativa prieteni. Nu vreau sa supar posesorii de CI4 si nici sa atac denumirea brandului care foloseste materialul.
Pe net am citit ca la baza ar fi un plastic, dar un plastic de calitate cu nu stiu ce insertii. Este adevarat sau nu?

Astept raspunsuri de la cei care stiu, nu raspunsuri in bataie de joc.
Va multumesc ancitipat!

Cu stima,

Ci4 este un amestec de carbon cu poliamida. Poliamida este un plastic dur, foarte rezistent la uzura.

Multumesc mult pentru raspuns!
Cu ce te-a ajutat raspunsul?
:)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Raspunsul tehnic ii largeste aria de cunostinte in schimb raspunsul tau ii intareste afirmatia ca sunt unele persoane care raspund la misto sau le place sa fie in mijlocul atentiei.
Suntem prieteni in realitate si ne mai ciondanim pe teme pescaristice :)

In acest caz te rog sa accepti scuzele mele.
Nu este nici o problema, nu este nevoie de scuze.
Apreciez in schimb gestul! Mare domn!

Critic echilibrat

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Daiwa Emcast A

Mesaj de Neamtul »

mircead scrie:
Neamtul scrie:@marian_popescu
Marian, crede-ma ca noul Emcast e mult peste vechea gama de Crosscast si Windcast S(ca pentru X exista deja inlocuitor pe sasiu de Emblem QDA).
Emblem QDA nu seamana cu Windcast X, corpul mulinetei dar si mecanismele interioare sunt exact ca la Emblem Pro si Z, difera doar tamburul si rotorul care sunt asemanatoare, dar nu la fel, cu Windcast X.
In schimb Windcast QDA este identic ca forma cu Emblem QDA, difera culoarea si nr de rulmenti.
Cele bune!
Pai asta am spus si eu. :) Ca noul Windcast este un pui de Emblem QDA! :wink: Windcast X va fi inlocuit de Windcast QDA care este pe sasiu de Emblem QDA care este la origini un Emblem Pro/Z.
Oricum, se vede de la o posta ca a crescut calitatea fata de modelele scoase din fabricatie! :)

dtokes

Re: Daiwa Emcast A

Mesaj de dtokes »

Alin Galbenu scrie:Mi-ați stârnit curiozitatea si am fost azi sa va "minunea".
Am fost plăcut impresionat pana in momentul in care am slăbit frâna si am rotit tamburul. Am simțit aceeași mișcare ca la mulinetele din piața. Am simțit o sârmă care opune rezistența pe un corp solid ca sa scoată sunetul "Clic" dar in același timp opunand rezistența suficientă încât sa deranjeze.
Am sperat ca măcar Daiwa sa nu facă rabat de calitate in zilele noastre asa cum se întâmpla la shimano, dar sunt dezamăgit.
Nu rulează chiar fin, manivela nu imi place, tamburul merge de parca nu ar avea nimic in interior.

No, ia zi, ca ai pus mana si mai recent pe Emcasturile de la noi, si n-am apucat sa te intreb detalii. Cum ti se par la 360 lei? :))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”