Moderator: gor965
Problema nu e la nivel de AGVPS.pharaoh scrie:Va salut, d-le Orhei!. Nu! Asta am spus si eu!
Stiu. Dar putem, prin regulamentul de desfasurare al competitiei, sa impunem celor care participa conditii de acest fel? Intreb. Nu sunt jurist.oliviu orhei scrie:Problema nu e la nivel de AGVPS.pharaoh scrie:Va salut, d-le Orhei!. Nu! Asta am spus si eu!
Nu poate modifica legislația în vigoare.
Rog Cluburile sau AVPS care au pescarii in mai multe loturi să-mi comunice urgent componența lotului de maxim 15 persoane.romanraul scrie:Nu e posibil ca o persoana sa fie la 2 cluburi in aceasta competitie... este deja penibil... am discutat in sedinta si asta a fost si rolul trimiterii loturilor inainte de tragere... Fara ca cineva sa o i-a in nume de rau cred ca este cazul ca dumneavoastra Dl Orhei sa luati atitudine si sa fiti putin mai transant...
Multumesc
pe asta de unde ai scos-o ???romanraul scrie:am discutat in sedinta si asta a fost si rolul trimiterii loturilor inainte de tragere...
Pai e cam tarziu acum.... termenul a fost de mult. Eu unul nu sunt de acord... cine nu a dat pana acum asta e ghinion.. Pe mine nu ma intereseaza discutiile si combinatiile din alte cluburi... Loturile raman asa cum au fost trimise si persoana dublata dispare dintr-unul din cele 2 cluburi... Nu suntem de acord sa mai apara in plus nici o alta persoana....oliviu orhei scrie:Rog Cluburile sau AVPS care au pescarii in mai multe loturi să-mi comunice urgent componența lotului de maxim 15 persoane.romanraul scrie:Nu e posibil ca o persoana sa fie la 2 cluburi in aceasta competitie... este deja penibil... am discutat in sedinta si asta a fost si rolul trimiterii loturilor inainte de tragere... Fara ca cineva sa o i-a in nume de rau cred ca este cazul ca dumneavoastra Dl Orhei sa luati atitudine si sa fiti putin mai transant...
Multumesc
Multumesc
Eu nu scot... Sa ne intelegem... Acesta a fost ideea de la inceput cu loturile inainte de tragere sa nu apara alte persoane in urma tragerii...cornelserbu scrie:pe asta de unde ai scos-o ???romanraul scrie:am discutat in sedinta si asta a fost si rolul trimiterii loturilor inainte de tragere...
sa ne-ntelegem, discutii fara nimic scris, votat si semnat, s-a dovedit deja ca nu inseamna nimic...asa ca, nu prea conteaza cu ce eti tu de acord, sau nuromanraul scrie:Eu nu scot... Sa ne intelegem... Acesta a fost ideea de la inceput cu loturile inainte de tragere sa nu apara alte persoane in urma tragerii...