Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Noutati? Ati fost la pescuit cu TX5-urile?Marian Constantin scrie:Pe camp am aruncat si cu 125 g , lanseta nu s-a rupt si nici nu a dat semne ca ar fi prea mult pentru ea ..szaszmarton scrie: Multumesc frumos! Tuturor! Oarecum m-am hotarat sa-mi iau TX5. Totusi.... sper ca nu se rupe daca o folosesc cu un momitor bine incarcat si cu saculet atasat.... nu vreau sa dau 180 m dar 120 ar fi bine
in weekend sunt la o partida pe Hermes si o sa pun naditor + saculet ..revin cu amanunte atunci
Multumesc frumos.Mihalcea Cristian scrie:Salutare
Eu o sa ajung la subiectul driluri TX5 peste 3 saptamani, pana atunci insa mai am de vazut la Sibiu daca am mai inteles ceva din cum sa scot maxim din aceasta lanseta![]()
.
Referitor la ce intreba cineva ce mi-as lua daca ar fi sa fie acelasi pret intre Tx5 si XS1 va spun sincer ca personal as merge pe TX5 100%.Daca ma intrebati din tot ce are Shimano acum, TX5 este prima mea optiunesi spun asta deoarece se poate pescui in caz de nevoie departe; dupa cum lucreaza la rece, o vad un partener de drill placut,;este placuta ochiului datorita designului; pretul este unul bun privind la ceea ce ofera.
Daca mai sunt intrebari la care pot raspunde, cu mare placere
Salut,szaszmarton scrie:Multumesc frumos.Mihalcea Cristian scrie:Salutare
Eu o sa ajung la subiectul driluri TX5 peste 3 saptamani, pana atunci insa mai am de vazut la Sibiu daca am mai inteles ceva din cum sa scot maxim din aceasta lanseta![]()
.
Referitor la ce intreba cineva ce mi-as lua daca ar fi sa fie acelasi pret intre Tx5 si XS1 va spun sincer ca personal as merge pe TX5 100%.Daca ma intrebati din tot ce are Shimano acum, TX5 este prima mea optiunesi spun asta deoarece se poate pescui in caz de nevoie departe; dupa cum lucreaza la rece, o vad un partener de drill placut,;este placuta ochiului datorita designului; pretul este unul bun privind la ceea ce ofera.
Intrebare: cu ce greutate maxima se poate arunca cu TX5-ul? In sensul ca eu pescuiesc de obicei cu momitor incarcat la aprox. 150 g... cum afecteaza asta distanta de aruncare? Multumesc.
Ce lansete ai folosit pana acum?szaszmarton scrie:Buna ziua Alexandru Mihai.
Da, am cantarit una incarcata si era 146 g...
3-5 ozszaszmarton scrie:Multumesc frumos.Mihalcea Cristian scrie:Salutare
.
Intrebare: cu ce greutate maxima se poate arunca cu TX5-ul? In sensul ca eu pescuiesc de obicei cu momitor incarcat la aprox. 150 g... cum afecteaza asta distanta de aruncare? Multumesc.
Diamant 4 lbviper28 scrie:Ce lansete ai folosit pana acum?szaszmarton scrie:Buna ziua Alexandru Mihai.
Da, am cantarit una incarcata si era 146 g...)