Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
romanraul scrie:Vorbesc in cunostinta de cauza... Nu de prostii cu drill si altele... Am detinut in trecut Mtx class si ulterior am renuntat. Important este ca fiecare sa isi cumpere lansete cu care poate pescui si prima si a doua si a treia zi daca este nevoie in acelas loc... O lanseta puternica cum este class a doua respectiv a treia zi o incarci foarte greu sau deloc si chiar daca o faci te solicita foarte mult... Deci casting este casting unde faci cateva aruncari si gata... Altceva este un pescuit de 48,72 h...
Parere personala, si crede-ma ca nu sunt un aruncator rau nici vreun sighinas...
Mai mult in partea de competitii, ca la pescuit de placere m-as mira sa vrei sa lansezi nonstop la 180 m, ca sa prinzi ciortani.clabuc scrie:
si usor usor incepe si pescuitul sa devina un sport in adevaratul sens al cuvantului. cine e antrenat duce mai mult
si la concurs si la pescuit placere scopul e acelasi : sa prinzi peste cat mai mult.gor965 scrie:Mai mult in partea de competitii, ca la pescuit de placere m-as mira sa vrei sa lansezi nonstop la 180 m, ca sa prinzi ciortani.clabuc scrie:
si usor usor incepe si pescuitul sa devina un sport in adevaratul sens al cuvantului. cine e antrenat duce mai mult![]()
Nu vad farmecul unui pescuit de placere care se lasa cu febra musculara...da ma rog, eu sunt mai rudimentar in treburile astea, chiar daca pescuiesc preponderent la undita, dau numai dupa ala mare!clabuc scrie:
si la concurs si la pescuit placere scopul e acelasi : sa prinzi peste cat mai mult.