TX5 pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
jugarucristian
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: TX5 pareri

Mesaj de jugarucristian »

Nu am spus ca nu s-a exprimat bine, dar s-a dat cu 111g, fata de 130-133.
A aruncat Cristi si nu altcineva, chiar am vb cu Remus si mi-a confirmat, daca dadea Mihalcea cu Class era cu 5m peste el sigur :)
Eu oricum am pus "banii" pe Remus la castingul asta, stiam ca o sa piarda Cristi daca da cu tx5 :)
Ce m-a surpins sincer a fost distanta la care a ajuns, nu credeam ca trece de 185m ;)
C.S SENZOR TEAM

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

jugarucristian scrie: Ce m-a surpins sincer a fost distanta la care a ajuns, nu credeam ca trece de 185m ;)
Pai de ce ?
Tot cu 3,5 lbs a dat in Turcia 207m ... ! :D

Fara gluma acum , inca o data talentul lui Cristi iese in evidenta.
Intotdeauna am spus asta. Se adapteaza bine pe orice putere a lansetei.
Daca dadea cu Classul poate castiga cu 5m in plus, dar daca toata lumea dadea cu 3,5 lbs, castiga cu 20m. :wink:
Ultima oară modificat Mar Mar 14, 2017 13:09 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

jugarucristian scrie:...dar s-a dat cu 111g, fata de 130-133.
Asta e informatia care trebuie sa contreze afirmatia ca sunt lansete "cam la fel", cu preturi apropiate. Excluzand aruncatorul si tehnica, e diferenta mare la greutatea optima de aruncare.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

romanraul

Mesaj de romanraul »

Cel mai in masura ar fi Cristi sa spune o parere despre aceasta lanseta....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gor965 scrie:
jugarucristian scrie:...dar s-a dat cu 111g, fata de 130-133.
Asta e informatia care trebuie sa contreze afirmatia ca sunt lansete "cam la fel", cu preturi apropiate. Excluzand aruncatorul si tehnica, e diferenta mare la greutatea optima de aruncare.
Nu ai cum sa excluzi aruncatorul in nicio comparatie de acest fel.

Motiv pentru care, cand am vrut sa fac o comparatie intre lansete, am cerut in regulamentul concursului ca acelasi aruncator sa arunce cu doua tipuri de lansete, cu aceleasi mulinete si fire. Cat si in conditii atmosferice cat mai apropiate ( un factor greu de controlat chiar si intre doua aruncari consecutiva ). Numai asa se poate trage o concluzie reala.
Ultima oară modificat Mar Mar 14, 2017 13:15 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Dan Mitranescu scrie:
jugarucristian scrie: Ce m-a surpins sincer a fost distanta la care a ajuns, nu credeam ca trece de 185m ;)
Pai de ce ?
Tot cu 3,5 lbs a dat in Turcia 207m ... ! :D

Din ce am auzit de la prieteni, Cristi a avut media aruncarilor cu tx5 in antrenamente de 175m, iar eu m-am bazat pe ce au spus ei si ce am mai auzit despre lanseta, cum ca ar fi si mai moale decat aia cu care a dat in Turcia, spun doar din auzite, nu bag mana in foc pentru nimic....
Tx5, pe unele site-uri scrie 3.5lbs, pe altele 3.5lbs+, iar pe altele 3.75lbs, acum care este valoarea adevarata, doar ei stiu....
Poate ne spune Cristi, ce si cum :mrgreen:
C.S SENZOR TEAM

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie: ...
Nu ai cum sa excluzi aruncatorul in nicio comparatie de acest fel.
Ma refer la faptul ca cine compara distantele din tabel stiu ca cei din frunte sunt aruncatori buni, asa ca poti exclude numele si tehnica lor din comparatie si sa te referi doar la diferenta dintre greutatile de aruncare. Daca faci comparatie directa intre doua lansete similare din punct de vedere tehnic, atunci da, conteaza musai aruncatorul. :D
George Iorga
Imagine

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

jugarucristian scrie: Tx5, pe unele site-uri scrie 3.5lbs, pe altele 3.5lbs+, iar pe altele 3.75lbs, acum care este valoarea adevarata, doar ei stiu....
Poate ne spune Cristi, ce si cum :mrgreen:
Iti spun eu, valoarea lansetei este 420 de grame. Poate Cristi sa o impacheteze cum vrea, trebuia sa fie mai buna decat neica nimeni din Dragon care are 440, ca doar vorbim de shimano, nu? Sau macar sa aiba 205 grame ca un basiair de 3.5, ca sa compenseze lipsa "fortei" printr-o greutate scazuta. Asta e valoarea lansetei.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:...... Sau macar sa aiba 205 grame ca un basiair de 3.5...
Te referi la Z45 ?...nu am vazut "otrava" mai mare decat lanseta asta ! :mrgreen:
George Iorga
Imagine

viper28

Mesaj de viper28 »

Baieti, omul a cerut niste pareri cu referire la TX5, nu la Class, nu la aruncator, nu la plumbi, nu la altceva.
TX5 a aruncat bine in mainile lui Mihalcea. Nu se stie cum va arunca in mana altor pescari mai incepatori.
Posibil sa fie incepator si pentru moment lanseta buna pentru el sa fie Velocity..sau FL...sau MTX14.
Trebuie sa fim realisti cand facem niste comparatii.

Cu stima,
Catalin

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”