Raul, un CN nu se joaca pe feisbuc, doar pe balta !romanraul scrie:Gresit... loturile au fost pe grupul de pe facebook unde aveti reprezentant...

Moderator: gor965
Raul, un CN nu se joaca pe feisbuc, doar pe balta !romanraul scrie:Gresit... loturile au fost pe grupul de pe facebook unde aveti reprezentant...
toate ???romanraul scrie:Gresit... loturile au fost pe grupul de pe facebook unde aveti reprezentant...
Vladut ce ma deranjeaza este ca sunt multi care vin de la sute de km pt ce ??? Degeaba ??? Vorbim ceva si facem altceva cum naiba sa nu ma enervez....Vladut Mateianu scrie:Raul, un CN nu se joaca pe feisbuc, doar pe balta !romanraul scrie:Gresit... loturile au fost pe grupul de pe facebook unde aveti reprezentant...Hai sa lasam rautatile, doar nu suntem in parlament !
Dar cum facem ca cei care "se enerveaza" si creaza discutii fara de sens sunt doar debutantii la CN ? Ai vazut pescari cu experienta la CN sa aiba asemenea probleme ? Eu cred ca nu. Experienta i-a invatat ca concursul se joaca pe balta, in stand, nu pe feisbuc sau forum....romanraul scrie:Vladut ce ma deranjeaza este ca sunt multi care vin de la sute de km pt ce ??? Degeaba ??? Vorbim ceva si facem altceva cum naiba sa nu ma enervez....Vladut Mateianu scrie:Raul, un CN nu se joaca pe feisbuc, doar pe balta !romanraul scrie:Gresit... loturile au fost pe grupul de pe facebook unde aveti reprezentant...Hai sa lasam rautatile, doar nu suntem in parlament !
Vezi de ce spun eu ca esti slab si locul tau nu este intr-o functie de conducere...daca stateai bine pe "oua" spuneai asa: Aveti maxim 48 de ore sa remediati situatia altfel va exclud din competitie!!!oliviu orhei scrie: Rog Cluburile sau AVPS care au pescarii in mai multe loturi să-mi comunice urgent componența lotului de maxim 15 persoane.
Multumesc