Moderator: andrei vladeanu
corect, apreciez. dar ei au motive, tu nu vad ce motiv sa ai sa-l ataci pe unul dintre oamenii care ti-a fost alaturi de cand te-ai lansat tu in carpfishing.....Zarguzon Adi scrie:@Vladut Mateianu: eu daca am de spus ceva o spun in fata, spre deosebire de prietenii vostri vechi care va musca de popou pe la colturi.![]()
am inteles, tu fiind acum ingrijitor de popouri muscate pe la colturi. daca tot te lauzi ca le spui tu in fata pe toate, de ce nu suni tu persoanele respective si sa le comunici formal cine pe care popou musca si pe criterii.Zarguzon Adi scrie: mai bine gasiti o strategie sa scapati de Vladeanu ca doar daca va plangeti pe la colturi ca de trei ani greseste strategia nu rezolvati nimic si lasati-ma pe mine.
....spre deosebire de prietenii vostri vechi care va musca de popou pe la colturi.![]()
Dar inainte de 2004 Andrei Vladeanu nadea cu pop-up la Greaca si nu stia nici cate mustati are crapuandrei vladeanu scrie:despre vladeanu si gresitul strategiei la cm.
cand am ales o tactica mai putin inspirata, Romania a iesit pe locul 5 din 21 de tari la CM (exemplul de anul asta). sau, cel mai rau, locul 9 in africa de sud.
sa nu uitati niciodata ca unii din cei care ma acuza pe mine de aceste greseli, inainte de 2004, erau invariabil ocupantii ultimelor locuri la mondiale.
Africa de sud inainte de 2004 nici nu exista ,iar acum este dubla campioana mondiala .andrei vladeanu scrie:despre vladeanu si gresitul strategiei la cm.
cand am ales o tactica mai putin inspirata, Romania a iesit pe locul 5 din 21 de tari la CM (exemplul de anul asta). sau, cel mai rau, locul 9 in africa de sud.
sa nu uitati niciodata ca unii din cei care ma acuza pe mine de aceste greseli, inainte de 2004, erau invariabil ocupantii ultimelor locuri la mondiale.