Ia fa si tu niste comparatii intre locul I si locul II..poate iti revii!!!florinalin scrie:Felicitari tuturor participantilor, si in mod deosebit lui Cristi Mihalcea. Inca o data Shimano a batut la fundulet mult laudatul MTX Class![]()
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ia fa si tu niste comparatii intre locul I si locul II..poate iti revii!!!florinalin scrie:Felicitari tuturor participantilor, si in mod deosebit lui Cristi Mihalcea. Inca o data Shimano a batut la fundulet mult laudatul MTX Class![]()
![]()
Excluzand visele erotice, cand s-a mai intamplat asta ?florinalin scrie: Inca o data Shimano a batut la fundulet mult laudatul MTX Class![]()
![]()
Vrei sa spui cu acelasi tip de lanseta ?...ca la concursul trecut s-a aruncat doar cu lansetele de la Select Baits!Dan Mitranescu scrie:....in rest ... diferenta de 40m !!! intre aruncarea de acum o saptamana a lui Cristi si cea de astazi, aruncari facute cu aceeasi lanseta si asta numai din cauza vantului.
Poate ca dau semne, se poate intampla, dar nu cred ca de data asta.DumiD scrie:Încurci borcanele Dane, aruncarea de 235 a fost cu o lansetă Select Baits.
Nu ma interesat cel de al doilea concurs, dar sigur nu sa dat mai mult de 197 m, Remus a dat, dar....a prins la sfârșit o aralie...sti voi ce zic...nu vreau sa scriu prostii dar parca Cristi a dat 186 de metrii...parca.Dan Mitranescu scrie:Poate ca dau semne, se poate intampla, dar nu cred ca de data asta.DumiD scrie:Încurci borcanele Dane, aruncarea de 235 a fost cu o lansetă Select Baits.![]()
A mai fost un concurs Select Baits la Sibiu si banuiesc ca si-a pastrat criteriile de la Bucuresti.
Stiu ca a castigat tot Cristi ... la 3cm.![]()
O sa aflam cat de curand si rezultatele astea.
Maxx a postat numai ce il interesa.