Dan Mitranescu scrie:Felicitari si pentru podiumul de la "precizie", proba cel putin la fel de importanta ca si distanta, daca vrem sa asociem concursuri de acest fel cu pescuitul.
Felicitari Viorel Doloc pentru organizare !
multumesc Dan, din pacate accidentarea de la umarul stang de anul trecut si-a spus cuvintul in privinta distantei (o medie de 138m cea mai mica din concurs, fata de 147m anul trecut), insa am compensat prin precizie, sper ca pana la anul sa-mi refac umarul si sa castig ceva si in distanta.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
Felicitari Vio pentru organizarea deosebita (ceaunul ala e bestial, poate la anul pui si un vin fiert linga el , la vremea care a fost era excelent), felicitari tuturor sponsorilor si in special lui Marian Constantin pt voucherul pe care m-i la acordat, nu in ultimul rind felicitari tuturor concurentilor.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
Bună dimineața.
Mulțumesc tuturor pentru felicitări...dacă acest concurs a fost o reușită, las în seama concurenților să decidă!
Nicu, ca organizator, "mi-am permis" să am UN invitat!!! Mi-am dorit să vii la Sibiu și ti-am trimis mesaj privat când mai erau doar 5 locuri și nu mi-ai răspuns...corect? Am primit multe telefoane, chiar și cu o zi înainte de concurs să-i primesc, dar lista s-a închis în 11 Ianuarie!
O zi bună, tuturor!
Felicitări Viorel Doloc pentru organizare , nu este ușor sa realizezi tot ce ai făcut pentru desfășurarea ireproșabilă a concursului .. Mulțumim de asemenea pentru tratația oferita
Felicitari Cristian Mihalcea , Max și Remus pentru podium
Felicitari Claudiu și Liviu pentru podium Select
Marian Constantin scrie:Felicitări Viorel Doloc pentru organizare , nu este ușor sa realizezi tot ce ai făcut pentru desfășurarea ireproșabilă a concursului .. Mulțumim de asemenea pentru tratația oferita
Felicitari Cristian Mihalcea , Max și Remus pentru podium
Felicitari Claudiu și Liviu pentru podium Select
Felicitări si ți-e Mari plus Alex pentru ca ați stat pana la premiere, aproximativ 4 ore in plus de la sfârșitul primului concurs.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''