Poate m-am exprimat gresit. Cand ajuti un prieten nu trebuie sa-i scoti ochii (mai ales in public) ca ai facut-o... Atat...Buhac scrie:... 5 Vali santaj la ce ca nu inteleg ?...

Moderator: andrei vladeanu
Poate m-am exprimat gresit. Cand ajuti un prieten nu trebuie sa-i scoti ochii (mai ales in public) ca ai facut-o... Atat...Buhac scrie:... 5 Vali santaj la ce ca nu inteleg ?...
Corect este la portile Troiei - ca de aia i se zice cal Troian .Vladut Mateianu scrie:@costica
Sti ce s-ar fi intamplat daca celebrul cal troian ar fi ramas la portile Spartei ?
@allVal Pangica jr scrie:Posibilul lot nou inscris , trage dintr-o urna , unul din cele 3 bilete pe care scrie Cetariu , Floreasca si Tincabesti . Una din acest ebalti va avea la debut in loc de 4 loturi - 5 loturi si conditiile de calificare vor fi acelasi ( primele 3 ! ) . Alte loturi nu mai pot fi primite - poate mai renunta altele![]()
, si o sa vadem , dar stii bine ca am prevazut in sistem maxim 15 loturi - acum este posibil sa avem 13 - deci solutia este evidenta . REPET - este posibil ....