Setul de ...? Sau bucata?Dan Mitranescu scrie:La fel ca 2017. 590 lei.LAURENTIU_GL scrie:Un pret ?
Scuzati, am gasit. Setul

Moderator: Dan Mitranescu
Setul de ...? Sau bucata?Dan Mitranescu scrie:La fel ca 2017. 590 lei.LAURENTIU_GL scrie:Un pret ?
Se apropie, cu pasi repezi luna Aprilie!Cand sosesc avertizori 2017?Dan Mitranescu scrie:FlorinHiT scrie:
6. cea mai mare problema a avertizorilor 2017 si 2018, pe care nu am reusit inca sa o rezolvam, este ca vin tocmai in aprilie.
"Statia cu probleme" la 2017 era din primul lot si au fost cateva cazuri izolate de avertizori ( rezolvate ), nu de statie sau set. Lotul asta "cu probleme" a fost epuizat din vara trecuta. De atunci au mai venit doua loturi, epuizate si ele ( fara probleme ).FlorinHiT scrie:https://danmitranescu.ro/avertizori-son ... -2017.html
Setul face parte din seria veche, cea cu probleme?
In maximum o saptamana vor veni.blacksmith scrie:Domnule Mitranescu pe cand ajung senzorii? Aveti cumva mai multe imagini cu modelul 2018?
Avertizorii Hakuyo 2018 difera total ca forma de modelul 2017. Inclusiv statia difera. Deci nu putem amesteca modelele.doruSV scrie:Se vinde deja acel model 2017(2018) cu aceleasi caracteristici pentru statie/senzori sub alt nume/brand?!
Am vazut in oferta unui magazin autohton.