In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
orhei

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de orhei »

andrei vladeanu scrie:imi pare rau, dar nu pot astupa eu gura lumii. e ca si cum ai cere galeriei lui steaua sa nu mai scandeze m...e dinamo si invers.

ce pot face insa, e sa va sprijin din toate puterile sa intrati in campionatul national. sa pescuiti si sa dovediti ce e de dovedit din standul de concurs. sa va garantez ca veti fi tratati in mod egal de ceilati membri si ca regulamentele si deciziile vor fi aceleasi pentru toate lumea.
aste e ce pot sa-ti ofer. egalitate.
tu ceri un pic mai mult. sub alta forma se numeste respect. el nu se cere sau cerseste. respectul se castiga.

ps imi cer eu scuze tuturor membrilor carpzone pentru jignirile aduse de-a lungul timpului de membri cluburilor actualmente afiliate la apcr.
Andrei esti un mare strateg si om.
FELICITARi

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:imi pare rau, dar nu pot astupa eu gura lumii. e ca si cum ai cere galeriei lui steaua sa nu mai scandeze m...e dinamo si invers.
Exemplul nu cred ca este la locul lui. Nici una din galerii nu intra pe teren .

Aici este vorba daca l-ai auzit pe un jucator de la Steaua ca da daia cum ii zici tu unuia de la Dinamo pe forumuri. Nu stiu sigur care este situatia la ei , nu stiu daca asta se datoreaza faptului ca toti sunt respectuosi :roll: , dar sunt sigur ca ceva ii retine .

Eu ma refer la un regulament de conduita in fata caruia membrii unei asociatii sunt obligati sa raspunda.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

as fi de acord cu un astfel de regulament.

insa nu uita, lui claudiu raducanu i se zicea bloc notes si toti fotbalistii faceau misto de el. la polul opus ar fi cornel dinu. el era procuroru, inca de pe vremea cand juca.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:as fi de acord cu un astfel de regulament.
O comisie de disciplina care sa judece faptele sportivilor afiliati apcr atat in CN cat si in concursurile private sau discutiile publice. Cred ca asta inseamna sport.

Cu suspendari si amenzi ... sa vezi ce scade cotizatia ...

Parca si vad cum scoate Mitranescu citate de pe forumuri cu : "braconieru din sectorul hotilor (5) care sa traiasca vinde peste in scara blocului ..." , se duce cu ele la comisie ...si ...Clubul Senzor face si el o donatie catre apcr de cateva milioane .

Crezi ca se poate asa ceva ?

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Dan
las-o dracului de treaba.....oameni astia vreau ca clubul Carpzone sa participe la CN iar tu ce faci...cauti acul in carul cu fan ca c...a nefututa
vrei sa participi ori ba
apropo la inceputului lui aprilie vreau sa fac o iesire la Faragau.... ce zici esti invitatul meu :wink:

andrei vladeanu
Veteran

bineinteles. daca este aprobata de ag, de ce nu?

ps daca eram cu exemplele in sfera fotbalului, aleasa absolut intamplator, te invit sa ramanem acolo. nu stiu de ce ai simtit nevoia sa treci in concret, la senzor si mitranescu.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:bineinteles. daca este aprobata de ag, de ce nu?

ps daca eram cu exemplele in sfera fotbalului, aleasa absolut intamplator, te invit sa ramanem acolo. nu stiu de ce ai simtit nevoia sa treci in concret, la senzor si mitranescu.
Este prea pompos ca CZ sa ceara intrunirea AG a apcr pentru a solutiona aceasta problema pe care o doreste rezolvata. Personal cred ca dupa o astfel de hotarare se modifica mult pozitia CZ. Baietii asteapta pana la urmatoarea AG in care poate luati in calcul si aceasta problema ...

P.S. a fost un exemplu fara nici o legatura cu realitatea :) si total aleator :) ... ramanem la fotbal daca vrei .

andrei vladeanu
Veteran

ok
va asteptam alturi de noi. sa invinga cei mai buni!
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:ok
va asteptam alturi de noi. sa invinga cei mai buni!
Sa nu se inteleaga gresit . Baietii de la CZ si de la Acvila asteapta viitoarea AG a apcr in urma careia sa se formeze o comisie de disciplina care sa dea amenzi cluburilor si suspendari pescarilor in functie de gravitatea faptelor fie ca acestea se intampla pe balta sau pe net.

... ca in fotbal !

In acel moment CZ adera la apcr.

Pana atunci " Acvila " ne numim.

cata bh

Mesaj de cata bh »

Carp Fan sustine propunerea lui Gabi Sandu de a primii Carp Zone si deasemenea echipa de la Pelican (pe unii membrii i-am cunoscut personal la Livada si sint sportivi buni cu mult bun simt, profit de acest prilej si ii salut)
Postarile mele sint mai rare pentru ca nu imi plac discutiile inutile din aceasta "iarna fierbinte" , toti vrem acelasi lucru si anume un campionat national puternic,corect si cu sanse egale pentru toti participantii.
Romanul este foarte ciudat , doar cand se simte amenintat are puterea si maturitatea necesara sa se uneasca,pina atunci duce un razboi romano-roman interminabil ,de ce am avut puterea sa trecem peste orgolii numai cand a aparut un APHD popescian?
Oare chiar nu puteti renunta la toate aceste orgolii marunte care va macina si va reduc mult timpul pe care ar trebuii sa-l petreceti cu familia si copii ?
Fac un apel la ratiune pentru toti SPORTIVII care doresc sa participe la CN iar conducatorii lor sa-i ajute sa-si indeplineasca visul de a participa la un CM pe cale directa aparandu-si culorile clubului pe care cu mandrie il reprezinta.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”