Pentru a elimina orice confuzie si pentru a arata drumul pe care s-a inscris clubul Senior Crap, va rog sa tineti cont ca , in cazul in care vor fi acceptati ca participanti la CN 2010, persoane care de-a lungul procesului de formare al APCR doar au uneltit impotriva, au jignit si au pus bete-n roate(Orhei, Mitranescu,Iuga, Cotelici, Serbu, etc), clubul nostru se va retrage de la CN 2010.
Va rog sa luati aceasta postare ca pe o pozitie oficiala a clubului pe care il reprezint.
Vladut, te rog sa nu ma mai amesteci in diversele aprecieri pe care le faci. Trebuia sa remarci pozitia mea retinuta de la inceputul anului pana in prezent. Eu chiar am dorit sa participam la sedinta din 16 ianuarie, fiind dispusi (si Dan mandatat) ca daca sesizam o schimbare reala sa ne afiliem apcr-ului, insa presupunand ca nu luam in consideratie amenintarea ca vom fi retinuti de bodiguarzi, tot ramanea indoiala ca putem fi tratati echidistant dupa toate jignirile si rautatile care s-au scris despre club, in ansamblul sau, in ultimul an in general si in ultimele 2-3 luni in mod special. Ca sa nu mai pun la socoteala atacurile la persoana. Recunosc ca ele au fost si reciproce dar niciodata initiate de noi (membrii clubului Carp Zone).
Rezumand, pozitia mea ramane rezervata si cred ca poti aprecia ca e si decenta. Accept ca atunci cand lucrurile sunt mai bine facute sa fiu de acord cu ele dar ma dezamageste tendinta de a fi blocati cu orice pret si pe orice cale sa putem macar purta o discutie corecta despre modul in care am putea participa la CN, sub pretextul ca am ales liga. E ca si cum Dinamo nu ar avea voie sa faca parte si din liga si din frf.
Stiu ca multi vor putea desfiinta in multe feluri ceea ce am scris. Ii imbratisez si-i rog sa nu se oboseasca. Le pot intui si singur. Astept in schimb o opinie ceva mai deschisa la colaborare in vederea normalizarii relatiilor dintre cluburi. Daca se doreste intr-adevar. Ura nu ar trebui sa domine ratiunea.
Aceasta este opinia mea ca fondator al clubului Carp Zone si nu difera cu mult de a majoritatii membrilor clubului.
imi pare o mare NESIMTIRE ca tocmai tu , care ai facut parte din comisia Ligii la contestatia "publica" facuta in Sala de Consliliu a AGVPS , impotriva APCR - in speta ANULAREA PROTOCOLULUI !!! . Care este pozitia ta DECENTA in aceste discutii ? Ai contestat la greu , public , TOT ce a fost pina acum in pescuitul crapului din Romania , sub egida comuna APCR si AGVPS !
Am inteles pozitia lui Serbu ( a castigat si el ceva concursuri la viata echipei lui ) a lui Oana ( avea o balta de promovat ) , dar pe a ta , in calitate de partener media nu am priceput-o niciodata ! Si ai fost o voce aspra , care a blamat cam tot ce insemna sistem functional pina la aceea data ( cu toate ca tu personal ai venit in sistem de maxim 3 ani !! si POATE ai priceput ce se intimpla !! )
Strict legat de CZ- uite ca avem o problema de concurs ! S-a votat in adunarea generala a CZ sa nu se inscrie echipa in acest Campionat National din 2010 . Cum s-a votat si de catre cine , cu ce prezenta , in baza carui proces verbal de sedinta prin care adunarea a fost statutara , samd - nu e treaba APCR !
Totusi , prin deviere , avem acum sa ne "luptam" cu pescari care VOR sa participe la CN , si nu mai au posibilitatile sa o faca , pentru ca s-au inscris in cluburi care i-au manipulat si le interzic sau le diminueaza variantele de a se inscrie legal , in competitie . Culmea este ca tot CZ afirma ca acest fapt se datoreaza APCR si nu unor hotariri interne votate pe orgoliul sefilor lor !
Nu stiu cum dracu ati preluat toti scoala lui Oana , care pe Hobaia este batut din start ( dar nu l-a batut nimeni pina acum ) , care la sedinta APCR il pun bodyguarzii pe gard , dar el este acasa si nici nu avea de gind sa participe , samd . Pe romaneste numai pisica isi ascunde rahatul sub covor si spune ca nu s-a rahatit !
OK - nu ati venit la votatea Statutului APCR - aveti ceva concret de protestat ????? ACUM ! Cine v-a impiedicat sa veniti pe 30 ianuarie ? Puteati vota sistemul de concurs , dar nu v-a vazut nimeni ! Daca nu v-a interesat sistemul de concurs , pentru ca Mestrul Emerit face fata la orice provocare , cine v-a impiedicat ca pina acum sa faceti o cerere de aderare la noi sau la la AGVPS si sa propuneti un lot , statutar posibil de inscris ????
Te plingi de lipsa de dialog ? Ati oferit o varianta de discutie libera ? V-ati dorit cu adevarat acest dialog ? Cui l-ati propus si in ce forma ? Este Ok , trebuie sa dialogam si APCR inca este convinsa ca lipsa unui lot de pescari de la CZ este un deficit al acestui CN , dar aveti un an de zile sa va coagulati ca asociatie si sa propuneti orice fel de dialog CONSTRUCTIV si de anumite scuze fata de institutia APCR . Depinde de atitudinea voastra daca in acest an , puteti convinge actuala conducere , pe Gabi Sandu , Vali Vesa , Mircea F , Catalin Prichici si Costel Stanila ca reprezentati parteneri viabili de dialog si aveti dialogul si comportamentul public necesar acceptarii asociatiei Dvs in APCR si prin urmare in CN 2011.
Acum 2 luni cantai PROHODUL APCR-ului, sa-ti reamintesc ?
Trebuie sa intelegi ca tu ai ales un alt drum decat cel propus de APCR. Nu numai ca ai ales, dar ai fost cel care a infiintat siteul ligii si unul dintre cei care au pus bazele acestei asociatii. De asemenea, te consider vinovat de asmutirea si intaratarea unor persoane de sub comanda ta impotriva Apcr. Persoane care doar asa puteau ajunge cunoscute, ma refer strict la Orhei, Mitranescu si alti "executanti" de la club.
Asa ca, macar ai decenta sa stai in banca ta si sa iti vezi de proiectul vostru, te asigur ca nu va va deranja nimeni....
Si ca sa intelegi mai bine situatia, este exact situatia in care PDL a castigat alegerile, iar cei din PSD isi dau demisia in masa si depun cereri ca vor sa intre in PDL.... Este nu rusinos, este penibil !
Sa nu zici ca tu nu vrei asta !
Val Pangica jr scrie: ... APCR inca este convinsa ca lipsa unui lot de pescari de la CZ este un deficit al acestui CN ...
si pelicanul, care din punctul meu de vedere are un lot de pescari mult mai echilibrat. intr-o competitie pe loturi, ca cea de anul acesta, eu zic ca ar fi avut un cuvant greu de spus. pacat ...
Val, postarile legate de amenintarile cu bodiguarzii si interzicerea participarii la sedinte a celor de la liga iti apartin, asa ca exemplul cu pisica nu e potrivit. Eu nu am contestat refacerea apcr ca asociatie de cluburi, iti reamintesc ca asta a fost ideea mea pentru care am militat in vara, eu nu am fost de acord cu implicarea in asta a unora care tineau mortis sa-si impuna regulile si atunci am sustinut intr-adevar o alternativa. Dar iti repet si tie, daca lucrurile pareau a se fi asezat corect pe principii democratice, puteam sa stam la aceeasi masa. Daca doreati. De aceea in ultima luna nu am mai scris nimic nici pro liga, nici anti apcr.
Imi pare rau ca mi-am facut iluzii ca s-ar fi schimbat ceva in gandirea unora, a carei reactie o si anticipasem.
Multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada si pentru ca nu mi-am primit (deocamdata) decat atributul de NESIMTIRE si promit sa nu mai recidivez.
Florentine , Maica Tereza a fost numai una ! Tu acum vrei sa pari uscat , curat si fara eruptii cutanate , in fata cui ????????? Pentru publicul profan "da" bine dialogul tau , dar de asta este de datoria noastra sa iti mai scurtam din atitudinea de Pampers si sa mai aducem in lumina scenei , mizeriile pe care le-ai aruncat in public in aceasta perioada ! Nu cumva tu ai facut o inmormintare publica a APCR ? Acum ce mai ramine ? - sa ne faci si pomana de 30 zile ???? Cind ai fost neseriso , cind ne organizai funeralii publice sau acum cind spui ca nu te-am primit la discutii , vezi Doamne de bun augur si de cooperare ???
Pai in ritmul asta maine poimaine o sa apara si Serbu sa zica ca toate vorbele grele si jignirile aduse lui Val erau de fapt niste glume nevinovate si ca de fapt el altceva a vrut sa zica.....
Ba , cata nesimtire.......
Vedeti-va fratilor de proiectele voastre, pe ale noastre le-ati sabotat destul, dar noi nu o sa va raspundem cu aceiasi moneda...!
Florentin Iuga scrie: (...) E ca si cum Dinamo nu ar avea voie sa faca parte si din liga si din frf. (...)
are voie pt ca liga romana fotbal nu a propus niciodata un campionat paralel cu cel al federatiei si, eventual, o finala intre castigatoarele celor doua campionate - cel oficial si cel clandestin.
ps liga romana de fotbal este o liga sportiva care nu are nicio legatura cu asociatia voastra de crap. asta ca sa nu inducem lumea in eroare. potrivit legii sportului o liga sportiva se poate infiinta numai dupa aparitia federatiei disciplinei respective.
si pentru ca domnisorul florentin a scos iar capul in lume, imi permit sa-l citez aici de pe forumul domniei sale.
(...) Ascuta-l pe unul care a fost la cele mai multe competitii din tara, chiar daca sunt carcotasi care-mi contesta experienta. Eu am umblat mult cu camera, am stat mii de ore ziua si noaptea prin standurile lor in ultimii 8-9 ani de cand au inceput pe bune concursurile in Romania, am furata multa experienta adunata de la toti si ma pot lauda si cu un palmares multumitor in ultimii 2 ani de cand am intrat si eu in competitii. Sa stii ca si teoria de pe forum este scoasa tot din experienta adunata de la unul si altul, nu sunt inventii de laborator si e cate unul ca Iulian care o sintetizeaza binisor, chiar daca nu sunt adunate invatamintele din propria practica dar omul sta bine cu vorbele.
Crezi ca toti profesorii de fizica au inventat electricitatea sau radioul?
nu. dar nici nu am auzit vreunul sa sa se pishe pe edison sau marconi....