In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de doru_croc »

andrei vladeanu scrie:si pentru ca domnisorul florentin a scos iar capul in lume, imi permit sa-l citez aici de pe forumul domniei sale.

(...) Ascuta-l pe unul care a fost la cele mai multe competitii din tara, chiar daca sunt carcotasi care-mi contesta experienta. Eu am umblat mult cu camera, am stat mii de ore ziua si noaptea prin standurile lor in ultimii 8-9 ani de cand au inceput pe bune concursurile in Romania, am furata multa experienta adunata de la toti si ma pot lauda si cu un palmares multumitor in ultimii 2 ani de cand am intrat si eu in competitii. Sa stii ca si teoria de pe forum este scoasa tot din experienta adunata de la unul si altul, nu sunt inventii de laborator si e cate unul ca Iulian care o sintetizeaza binisor, chiar daca nu sunt adunate invatamintele din propria practica dar omul sta bine cu vorbele.
Crezi ca toti profesorii de fizica au inventat electricitatea sau radioul?

nu. dar nici nu am auzit vreunul sa sa se pishe pe edison sau marconi....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
nu. dar nici nu am auzit vreunul sa sa se pishe pe edison sau marconi....
Maestre ... cu care din cei doi te asemeni? :D
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cu niciunul. tu cine esti?
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

O clona ... modesta!
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

f. modesta...
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:Pentru a elimina orice confuzie si pentru a arata drumul pe care s-a inscris clubul Senior Crap, va rog sa tineti cont ca , in cazul in care vor fi acceptati ca participanti la CN 2010, persoane care de-a lungul procesului de formare al APCR doar au uneltit impotriva, au jignit si au pus bete-n roate(Orhei, Mitranescu,Iuga, Cotelici, Serbu, etc), clubul nostru se va retrage de la CN 2010.
Va rog sa luati aceasta postare ca pe o pozitie oficiala a clubului pe care il reprezint.
Nu acceptam sa fim bataia de joc a nimanui, noi nu vom participa la CN alaturi de cei enumerati mai sus, nu este normal sa fie tratati cu indulgenta cei care pana acum cateva zile ne faceau dosare penale la toti, se pishau pe noi public si cantau prohodul APCR-ului..... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

din cate stiu eu APCR_ul s-a transformat din persoane fizice in persoane juridice tocmai pentru a crea o structura solida in care sa intre doar cluburi puternice care i-si doresc performanta in primul rand si care sunt in stare sa participe la un nivel inalt al competitiei ,pentru onoarea de a reprezenta tara la un campionat mondial , in acest sens am si votat , desi
pentru mine era o onoare mai mare sa fiu membru individual al unei organizatii de elita , dar am zis ca pentru viitorul firesc si normal al lucrurilor este mai bine asa , in acest timp mi-am cautat pescari care sa doreasca sa formam o echipa am platit din buzunarele noastre taxa de membru APCR si avansul la inscriere , cu toate ca ( pentru cei care stiu ) puteam sa il pierd , pe motiv de imposibilitate de participare la prima etapa , am fost la sedinte si am votat sisteme de participare , ca sa apara califarul si acvila .
sunt total de acord cu deschiderea catre oricine , si au fost lansate nenumarate invitatii in acest sens , la care s-a raspuns doar pe internet , si doar cu invective , dar cand esti membru intr-un club si mai mult de atat , si nu te inscrii cu numele clubului numai ca nu i-ti place ce denumire are asociatia , si nu vrei sa platesti cotizatia , asta mi se pare prea mult , treaba cu inscrierile dinspre AGVPS a fost facuta pentru cei care chiar ar dori sa participe si nu au cluburi in zona ( asta ca sa dea bine , ca asa ceva nu se va intampla ) si nu pentru orice oportunist care a gasit o portita de a eluda sistemul .
In concluzie ca si club membru al APCR cer o consfatuire a presedintilor de club in problema creata , si desi sunt de aceasi pare cu Vladut , nu i-mi exprim categoric opinile de acum , cu sentimentul ca poate este o ultima diversiune creata pentru a ne dezbina .
<°))))))><
><((((((°>

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Asociatia Aqvila este legal constituita ,se supune regulamentului APCR ,a platit taxa de adeziune ,taxa de participare ...etc .........se supune neconditionat sistemului .
Daca va fi refuzata asocierea ,adeziunea .........cred ca APCR are probleme foarte mari din punct de vedere etic,moral ..........democratic .........insemnand ca nu sa schimbat nimic si este'' aceeasi Marie cu alta palarie'' :!:
Si ce cluburi puternice se opun adeziunii........ojps,dr.hook,care nici tusul de la stampila nu l-i sa uscat decand sau format :!: pe cand Aqvila este infiintata din 2002 SI ARE MII DE MEMBRII :!:
Aloo......domnul Cozma .........domnul Genes ..........putina modestie nu strica niciodata :!:
Ce tie si cu magazinele astea care depind de Senzor ............imediat au sarit sa-l aprobe pe ''tatucu' Mateianu''patronul spiritual........altfel nu vad nici un fel de marfa pe credit :!:si cu criza asta :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Atacul nu m-a suprins .......si stiam ca va apare !! :P :P

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oanavictor scrie:Asociatia Aqvila este legal constituita ,se supune regulamentului APCR ,a platit taxa de adeziune ,taxa de participare ...etc .........se supune neconditionat sistemului .
Daca va fi refuzata asocierea ,adeziunea .........cred ca APCR are probleme foarte mari din punct de vedere etic,moral ..........democratic .........insemnand ca nu sa schimbat nimic si este'' aceeasi Marie cu alta palarie'' :!:
Nu cred ca asta este problema clubului Pelicanul.
Iar votul in cadrul APCR este democratic....chiar foarte democratic ! :wink:

PS Pe la Liga cum mai merge treaba ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”