In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de Genes Florin »

Sunt de acord cu Andrei V in privinta participari CZ si celorlalte cluburi la care cei de la liga sunt s-au au fost membri.
Pentru noi membri HFC este o mare onoare sa batem in concurs cluburi galonate.
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val Pangica jr scrie:Si eu le promit celor din CZ , PRIMIREA IN APCR ..........
Gresit . Doar CONSILIUL DIRECTOR al APCR-ului poate lua asemenea decizii. Ca doar de aceea i-am votat si i-am ales sa ne conduca.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladut

pina nu o sa ai campionatul tau , de orice fel , o sa postezi de acest gen , astfel incit sa fuga lumea de ce propui tu .........Daca citeai o precizare facuta de mine acum vreo 2-3 ore , poate te abtineai .....

@Mircea F - fa mai repede siteul ala al APCR ca sa vorbim si noi pe rind :mrgreen:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Abia astept sa vad lista finala maine cu ,cluburile noi care sau inscris la CN :!:

ps. Eu am inteles ca azi este ultima zi de inscrieri.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

oanavictor scrie:Asociatia Aqvila este legal constituita ,

.....putina modestie nu strica niciodata
spre deosebire de liga, care nu e! si a carei constructie inca neterminata s-a prabusit. si daca ce mi-a spus buhac astazi e adevarat, victor oana se chinuie sa tina pescarii sub daramaturi, evident cu larga participare a conducatorului ligii.

in fine, azi cand am luat documentele de la costica m-am uitat, normal, pe lista lui de pescari. cu exceptia lui costica mateescu, toti ceilalti sunt membrii carp zone, in frunte cu presedintele lor dan mitranescu.

m-am uitat la costica si l-am intrebat: omule, ai juma de carpzone pe lista in frunte cu presedintele vostru, ti se pare normal sa veniti la cn prin acvila?! mi-a spus ca nu, nu i se pare normal!
l-am intrebat de ce nu aplica in numele carpzone, in frunte cu mitranescu? mi-a spus ca nu poate, pt ca florentin si orhei i-au promis lui victor oana ca nu vin la cn, iar la sedinta clubului lor au avut majoritate de voturi cu decizia de neparticipare. in consecinta, formal, carpzone isi tine promisiunea, practic nu si-o tine.

OK, vrei sa fii solidar cu o grupare, vrei sa-ti tii promisiunile, e foarte bine. dar in momentul cand oamenii iti dezerteaza din liga si se chinuie sa gaseasca portite de scapare, mai are sens sa sustii ca exista o liga? adica, daca mitranescu aplica in calitate de presedinte carpzone sau in calitate de membru acvila, nu-i acelasi lucru? ca banuiesc ca nu sufera de personalitati multiple.

n-am nimic cu iorgos, imi e prieten si as vrea sa ramana asa. dar in momentul de fata situatia lui seamana izbitor cu a lui geona dupa alegeri.

putina modestie nu strica, corect. dar daca nu e asociata si cu un gram de inteligenta ... pt ca la liga sunt practic doar 2 ... hai 3 cluburi cu loturi reale. parerea mea este ca va bateti joc de putinii pescari de competitie pe care ii aveti. dar ma rog, sunt ai vostri puteti sa-i trageti si-n teapa daca asta vreti.

una peste alta, in aceste momente (ma adresez membrilor apcr acum) poate n-ar trebui sa uitam ca principala noastra preocupare ramane competitia in sine. asta ne intereseaza inainte de toate si asta am promis cu destul de putin timp in urma.

si sunt absolut convins ca avem resursele si inteligenta necesara sa luam deciziile cele mai bune. si ca avem puterea sa ne intelegem si sa ne acceptam gresile, daca va fi sa facem vreuna. si ca deciziile bune nu sunt intotdeauna pe placul tuturor. si nu ne alearga nimeni sa hotaram ceva in seara asta.

toate cele bune,
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

A ajuns AGVPS sa va ceara voie sa participe la Campionatul National ,maine poimne o sa vreti sa-l preluati .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

mirceaef scrie:

spre deosebire de liga, care nu e! si a carei constructie inca neterminata s-a prabusit. si daca ce mi-a spus buhac astazi e adevarat, victor oana se chinuie sa tina pescarii sub daramaturi, evident cu larga participare a conducatorului ligii.

in fine, azi cand am luat documentele de la costica m-am uitat, normal, pe lista lui de pescari. cu exceptia lui costica mateescu, toti ceilalti sunt membrii carp zone, in frunte cu presedintele lor dan mitranescu.

m-am uitat la costica si l-am intrebat: omule, ai juma de carpzone pe lista in frunte cu presedintele vostru, ti se pare normal sa veniti la cn prin acvila?! mi-a spus ca nu, nu i se pare normal!
l-am intrebat de ce nu aplica in numele carpzone, in frunte cu mitranescu? mi-a spus ca nu poate, pt ca florentin si orhei i-au promis lui victor oana ca nu vin la cn, iar la sedinta clubului lor au avut majoritate de voturi cu decizia de neparticipare. in consecinta, formal, carpzone isi tine promisiunea, practic nu si-o tine.

OK, vrei sa fii solidar cu o grupare, vrei sa-ti tii promisiunile, e foarte bine. dar in momentul cand oamenii iti dezerteaza din liga si se chinuie sa gaseasca portite de scapare, mai are sens sa sustii ca exista o liga? adica, daca mitranescu aplica in calitate de presedinte carpzone sau in calitate de membru acvila, nu-i acelasi lucru? ca banuiesc ca nu sufera de personalitati multiple.

n-am nimic cu iorgos, imi e prieten si as vrea sa ramana asa. dar in momentul de fata situatia lui seamana izbitor cu a lui geona dupa alegeri.

putina modestie nu strica, corect. dar daca nu e asociata si cu un gram de inteligenta ... pt ca la liga sunt practic doar 2 ... hai 3 cluburi cu loturi reale. parerea mea este ca va bateti joc de putinii pescari de competitie pe care ii aveti. dar ma rog, sunt ai vostri puteti sa-i trageti si-n teapa daca asta vreti.

una peste alta, in aceste momente (ma adresez membrilor apcr acum) poate n-ar trebui sa uitam ca principala noastra preocupare ramane competitia in sine. asta ne intereseaza inainte de toate si asta am promis cu destul de putin timp in urma.

si sunt absolut convins ca avem resursele si inteligenta necesara sa luam deciziile cele mai bune. si ca avem puterea sa ne intelegem si sa ne acceptam gresile, daca va fi sa facem vreuna. si ca deciziile bune nu sunt intotdeauna pe placul tuturor. si nu ne alearga nimeni sa hotaram ceva in seara asta.

toate cele bune,
corect Mircea dar cu conditia sa nu mai fim luati la misto , si eu unul recunosc orice , dar cu conditia sa i-si asume toata lumea toate postarile la tema facute in ultimul timp .
<°))))))><
><((((((°>

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si ce caterinca avea Costica cand spunea ca vine cu femei si cu copii....... Si el venea de fapt cu Mitranescu, care cu demnitate si-a dat demisia din functia de presedinte CZ si a venit la APCR in genunchi..... A venit sa manance acolo unde a scuipat. :oops: Mare rusine mai nevertebratule ! :oops:
Tare vreau sa vad cum o sa privesti oamenii de acum inainte, de acolo de jos.....

@zarguzon

tu cu cine te certi soarele meu ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:Si ce caterinca avea Costica cand spunea ca vine cu femei si cu copii....... Si el venea de fapt cu Mitranescu, care cu demnitate si-a dat demisia din functia de presedinte CZ si a venit la APCR in genunchi..... A venit sa manance acolo unde a scuipat. :oops: Mare rusine mai nevertebatule ! :oops:
Tare vreau sa vad cum o sa privesti oamenii de acum inainte, de acolo de jos.....

@zarguzon

tu cu cine te certi soarele meu ? :roll:
Acum il citezi pe Nae Badulescu ceva original poti.

sandu p

Mesaj de sandu p »

mirceaef scrie:

toate cele bune,

bravo mirceo,te-ai exprimat ca un adevarat pescar,lider...
felicitari!
CARP IS NOT CRAP.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”