In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

raman la parerea mea
clubul carp zone mai are timp sa aplice la apcr. pt ca vrea sa faca competitie. si trebuie primit.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si eu le promit celor din CZ , PRIMIREA IN APCR , trecind peste orgolii , doar ca sa nu mai justificam "facatura" asta cu Acvila , care are 2 laturi de judecat - moral si legal . Si cum exista niste puncte 9 prin nu stiu ce protocoale , dar nu numai la AGVPS ,ca sa nu mai scrie dl Oana nu stiu ce !! , mai bine CZ face o aplicatie in nume propriu si atunci deja vorbim ca barbati - pentru ca nu stiu cum anumite persoane cu functii de conducere in CZ refuza aderarea clubului la APCR ( cu toate drepturile care i se cuvin clubului ) dar vor sa se inscrie PERSONAL ( adica pe pesoana fizica ) ca pescari prin Acvila .... Cel putin ciudat macar fata de colegii tai de club pe care i-ai lasat la o parte , fara avantajele astea ale unei functii , vremelnice .....si tu ca presedinte te-ai rezolvat mizind pe "bunul simt" presupus al APCR .
Il rog pe Dan Mitranescu sa ma contacteze pentru a regla aceasta problema . Dat fiind faptul ca este o problema legata de AGVPS - va trebuii sa argumentez o hotarire a APCR , in orice sens si din acest motiv vreau sa stiu si punctul de vedere al pescarilor de pe lista Acvila ... Tel - 0722362009 - Val Pangica

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

oanavictor scrie:Asociatia Aqvila este legal constituita ,se supune regulamentului APCR ,a platit taxa de adeziune ,taxa de participare ...etc .........se supune neconditionat sistemului .
Daca va fi refuzata asocierea ,adeziunea .........cred ca APCR are probleme foarte mari din punct de vedere etic,moral ..........democratic .........insemnand ca nu sa schimbat nimic si este'' aceeasi Marie cu alta palarie'' :!:
Si ce cluburi puternice se opun adeziunii........ojps,dr.hook,care nici tusul de la stampila nu l-i sa uscat decand sau format :!: pe cand Aqvila este infiintata din 2002 SI ARE MII DE MEMBRII :!:
Aloo......domnul Cozma .........domnul Genes ..........putina modestie nu strica niciodata :!:
Ce tie si cu magazinele astea care depind de Senzor ............imediat au sarit sa-l aprobe pe ''tatucu' Mateianu''patronul spiritual........altfel nu vad nici un fel de marfa pe credit :!:si cu criza asta :idea:
@ domnul Oana
eu cred ca ma confundati cu altcineva , eu nu mai pot avea o opinie personala fara sa fiu sluga cuiva , intrebat-il pe Catalin Prichici care m-a sunat acum trei zile sa ma consulte in privinta acestei probleme , si chiar pe domnul Buhac care m-a sunat in aceasi problema ,acum doua zile , ce am raspuns , nu e o opinie venita de la liderul spiritual , unde este lipsa de modestie din postarea mea , am afirmat doar ca vreau ca si alte cluburi care doresc sa participe la CN. alaturi de APCR sa respecte aceleasi proceduri pe care le-am respectat si noi , indiferent cat de uscat e tusul de la stampila , daca veneau reprezentantii CZ si PELICANUL si se inscriau in CN nu era nici o problema , ba chiar la sedinta am anticipat asa ceva , dar nu am prevazut aparitia pasaretului asta care a gasit o modalitate de a nu-si "pata" numele clubului alaturand-usi numele de APCR si de a nu plati taxa de aderare , ca este peste demnitatea lor .
am inteles luarile dv. de pozitie cand a-ti fost atacat direct sau prin Liga a carei drepturi trebuie sa le aparati , si le-am judecat mai mult sau mai putin obiectiv , dar nici o data nu am intervenit , desi nu cu mult timp in urma postati cu aerul celui care stie tot , ca eu nu exist ( ca si club ) si nu inteleg interesul dv. subit de a apara acvila asta de care nu a auzit nimeni , probabil dl Buhac a si inregistrat convorbirea cu mine asa ca puteti afla de la sursa parerea mea , daca v-a intereseaza .
daca dv. considerati ca aceasta gaselnita aduce plus valoare in ecuatie v-a inselati , nu o sa faca decat sa perpetueze acest scandal incontinuare , am considerat ca atata timp cat nu sa bagat nimeni din APCR in organizarea turneului Ligi , o sa fim lasati si noi in pace , dar vad ca nu se poate .
<°))))))><
><((((((°>

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: ...nici tusul de la stampila nu l-i sa uscat...
OFF TOPIC

Mentalitatea e greu de schimbat, Brucan, Dumnezeu sa-l ierte a fost optimist...

Replica asta am mai auzit-o prin 1980, sub forma "Ce ba, nici nu ti s-a uscat cerneala pe carnetul de marinar si ne dai noua lectii?"
Si liniutele lui AI bata-le vina... :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Cu toata''modestia''de care pot da dovada as dori sa-i intreb pe toti diversionistii care se tot inghesuie pe aici in ultimul timp,de ce nu-si vad de competitia lor care este cea mai buna,cea mai corecta,cea mai sfanta samd. si sa ne lase pe noi astia incorecti si combinatori sa ne vedem de sistemul votat si agreat de 12 cluburi din toata tara mai vechi sau mai noi in domeniu :wink:!

P.S.Haideti sa ne vedem de ale noastre ptr.ca avem treaba de facut anul acesta si sa nu mai plecam urechea la toate ineptiile!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Atentie le-am promis celor din CZ ca le sustin punctul de vedere si decit "vulpea vopsita" prin Acvila , mai bine CZ membru APCR cu tot ce implica asta . Dar asta este promisiunea mea catre ei - nu inseamna si ca tot Consiliul Director va vota dupa cum vreau eu , in ciuda unor argumente pe care le pot aduce si a unei convingeri personale ca o competitie cu cit este mai bogata si mai completa este mai reprezentativa pentu rezultatul final . Sunt multe orgolii in joc , dar totusi ar fi interresant de dezvoltat un astfel de subiect - ma refer la cei 5 stilpi ai conducerii APCR !

dutapit

Mesaj de dutapit »

Domnilor punctul de vedere al pescarului Catalin Duta din lotul Acvila este:

Din diverse motive am hotarat sa nu aderam la A.P.C.R. si totusi sa participam la C.M. si am gasit modalitatea legala de a participa.Asta nu inseamna ca sfidam sau badjocorim pe cineva pt.ca acest drept la libera alegere l-am castigat acum 20 de ani,va asigur ca nimeni din lotul Acvila nu vrea sa sfideze,noi vrem doar sa participam la C.N. si atat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Catalin, sa inteleg ca toti din Acvila v-ati dat demisia din CZ ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

conteaza ??? ce inseamna pescar legitimat la asociatii cluburi si care este dovada actuala a participarii ca pescar la club ?
Ultima oară modificat Dum Feb 07, 2010 20:35 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Buhac

Mesaj de Buhac »

Cozma
Eu am sunat un prieten ce aveam de inregistrat ?
A fost tare cu dansul Califarului :lol: :lol:
Daca gandesti asa despre mine promit ca nu te mai sun.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”