oanavictor scrie:Asociatia Aqvila este legal constituita ,se supune regulamentului APCR ,a platit taxa de adeziune ,taxa de participare ...etc .........se supune neconditionat sistemului .
Daca va fi refuzata asocierea ,adeziunea .........cred ca APCR are probleme foarte mari din punct de vedere etic,moral ..........democratic .........insemnand ca nu sa schimbat nimic si este'' aceeasi Marie cu alta palarie''
Si ce cluburi puternice se opun adeziunii........ojps,dr.hook,care nici tusul de la stampila nu l-i sa uscat decand sau format

pe cand Aqvila este infiintata din 2002 SI ARE MII DE MEMBRII
Aloo......domnul Cozma .........domnul Genes ..........putina modestie nu strica niciodata
Ce tie si cu magazinele astea care depind de Senzor ............imediat au sarit sa-l aprobe pe ''tatucu' Mateianu''patronul spiritual........altfel nu vad nici un fel de marfa pe credit :!:si cu criza asta

@ domnul Oana
eu cred ca ma confundati cu altcineva , eu nu mai pot avea o opinie personala fara sa fiu sluga cuiva , intrebat-il pe Catalin Prichici care m-a sunat acum trei zile sa ma consulte in privinta acestei probleme , si chiar pe domnul Buhac care m-a sunat in aceasi problema ,acum doua zile , ce am raspuns , nu e o opinie venita de la liderul spiritual , unde este lipsa de modestie din postarea mea , am afirmat doar ca vreau ca si alte cluburi care doresc sa participe la CN. alaturi de APCR sa respecte aceleasi proceduri pe care le-am respectat si noi , indiferent cat de uscat e tusul de la stampila , daca veneau reprezentantii CZ si PELICANUL si se inscriau in CN nu era nici o problema , ba chiar la sedinta am anticipat asa ceva , dar nu am prevazut aparitia pasaretului asta care a gasit o modalitate de a nu-si "pata" numele clubului alaturand-usi numele de APCR si de a nu plati taxa de aderare , ca este peste demnitatea lor .
am inteles luarile dv. de pozitie cand a-ti fost atacat direct sau prin Liga a carei drepturi trebuie sa le aparati , si le-am judecat mai mult sau mai putin obiectiv , dar nici o data nu am intervenit , desi nu cu mult timp in urma postati cu aerul celui care stie tot , ca eu nu exist ( ca si club ) si nu inteleg interesul dv. subit de a apara acvila asta de care nu a auzit nimeni , probabil dl Buhac a si inregistrat convorbirea cu mine asa ca puteti afla de la sursa parerea mea , daca v-a intereseaza .
daca dv. considerati ca aceasta gaselnita aduce plus valoare in ecuatie v-a inselati , nu o sa faca decat sa perpetueze acest scandal incontinuare , am considerat ca atata timp cat nu sa bagat nimeni din APCR in organizarea turneului Ligi , o sa fim lasati si noi in pace , dar vad ca nu se poate .