In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Dan Mitranescu scrie:
Buhac scrie:Mitranescule
Timp ai tu dar la MATY,NITU,OANA,ORHEI etc nu te gandesti ca vor sa pescuiasca si dumnealor dupa ceva scris ?
Pana unde sa ajuns sa CONTESTI pe MATY dupa ce il faci TRADATOR pe un OM care are sonerie la telefon DESTEAPTATE ROMANE -NITU !
Asta este si ideea :
Daca esti "jucator" singurul mod in care poti sa te impui in fata altui "jucator" sa fie "terenul".

Nu internetul , nu forta fizica , nu denigrarile de orice fel , nu debitul verbal , nu cu gramatica ,geografia sau istoria ... Numai cu pescuitul ! Atat !

p.s. ca avem timp ma refeream la astea cateva luni pana cand putem sa asmutim Acvila

asta cum ti se pare

Da ce are domne' acvila asta e un nume frumos si e si pasare de prada,ne lipim si cateva pene ca cioc avem,parol coane!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dan Mitranescu

sa stii ca si un pic de minte nu strica uneori ..... ma gindeam sa folosesti timpul asta de care spui , pentru o analiza mai profunda si nu pentru atitudini teatrale , "de scena" . Si sa stii ca eu nu ma joc cu cuvintele cind e o chestie serioasa . Este pacat ....

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

CLAUDIU COZMA scrie: asta cum ti se pare

Da ce are domne' acvila asta e un nume frumos si e si pasare de prada,ne lipim si cateva pene ca cioc avem,parol coane!

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Dan Mitranescu scrie:

eu cred ca aceasta postare a fost neinspirata , intr-un moment in care toate postarile , urmareau concilierea :roll:
dar este doar o parere personala .
<°))))))><
><((((((°>

Dan Mitranescu
Veteran

Val Pangica jr scrie:@Dan Mitranescu

sa stii ca si un pic de minte nu strica uneori ..... ma gindeam sa folosesti timpul asta de care spui , pentru o analiza mai profunda si nu pentru atitudini teatrale , "de scena" . Si sa stii ca eu nu ma joc cu cuvintele cind e o chestie serioasa . Este pacat ....
Eu am spus concret care este problema membrilor CZ.
Nu fac scene si nici trimiteri catre lecitina.
Cerem un lucru absolut normal care se cere intr-un sport. Discutii civilizate intre sportivi. "Tribunele " nu sunt afectate asa ca unii nu trebuie sa-si faca probleme.

Daca nu se poate ...asta este ...noi ne-am facut datoria morala in vederea concilierii.

Nu ma asteptam la efectele secundare ale acestei propuneri ... interesante persoanele care nu o agreeaza ...

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Dan Mitranescu scrie:
Val Pangica jr scrie:@Dan Mitranescu

Eu am spus concret care este problema membrilor CZ.
Nu fac scene si nici trimiteri catre lecitina.
Cerem un lucru absolut normal care se cere intr-un sport. Discutii civilizate intre sportivi. "Tribunele " nu sunt afectate asa ca unii nu trebuie sa-si faca probleme.

Daca nu se poate ...asta este ...noi ne-am facut datoria morala in vederea concilierii.

Nu ma asteptam la efectele secundare ale acestei propuneri ... interesante persoanele care nu o agreeaza ...
Dane eu zic ca orgoliu si mindria nu trebuie sa-ti afecteze gindirea!Observ ca atit dl Andrei Vladeanu cit si dl Val Pangica jr nu au nimic impotriva ta si a lui "Carp Zone"! Cred ca cel mai bun lucru acum este sa aderati la APCR si sa participati la CN cu un lot care sa se numeasca "Carp Zone" si nu "Acvila"!!!!!Asta este parerea mea!!!!
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: Cerem un lucru absolut normal care se cere intr-un sport. Discutii civilizate intre sportivi. "Tribunele " nu sunt afectate asa ca unii nu trebuie sa-si faca probleme.

...
ba se poate. eu sunt de acord.
mai mult, statutul apcr prevede asa ceva. daca e nevoie de o comisie suplimentara pentru monitorizarea si pedepsirea declaratiilor pescarilor pe forumurile de pescuit, eu sunt de acord ca aceasta sa sa se infiinteze.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: Cerem un lucru absolut normal care se cere intr-un sport. Discutii civilizate intre sportivi. "Tribunele " nu sunt afectate asa ca unii nu trebuie sa-si faca probleme.

...
ba se poate. eu sunt de acord.
mai mult, statutul apcr prevede asa ceva. daca e nevoie de o comisie suplimentara pentru monitorizarea si pedepsirea declaratiilor pescarilor pe forumurile de pescuit, eu sunt de acord ca aceasta sa sa se infiinteze.
Multumesc pentru intelegere.
Nu este nevoie de o comisie suplimentara ci numai largirea domeniului de activitate a celei actuale. Nu numai pe forumuri ci in toate intrunirile specifice competitiilor la care participa pescari din asociatie.

Un plan de amenzi in functie de gravitatea faptelor (amenzi ce vor fi suportate de clubul din care face parte pescarul reclamat ) si eu consider ca cel putin CZ nu mai are nimic de obiectat in vederea afilierii la apcr.

p.s. daca este nevoie de un sef la aceasta comisie avem pe cineva in CZ cu aptitudini remarcabile.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dane eu zic ca orgoliu si mindria nu trebuie sa-ti afecteze gindirea!Observ ca atit dl Andrei Vladeanu cit si dl Val Pangica jr nu au nimic impotriva ta si a lui "Carp Zone"! Cred ca cel mai bun lucru acum este sa aderati la APCR si sa participati la CN cu un lot care sa se numeasca "Carp Zone" si nu "Acvila"!!!!!Asta este parerea mea!!!![/quote]
D-le Petcu, aveti dreptate, dar se pare ca orgoliile sunt prea mari. Pacat.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Baboieru Jr.

Mesaj de Baboieru Jr. »

Dan Mitranescu scrie:

Am observat ca discutiile celor de pe forum sunt putin m-ai mult decat tensionate,nu am avut in minte nici o clipa ca o sa para deplasat si nu am vrut sa para un atac sau asa ceva .A fost o gluma,dar vad ca sunteti in razboi, pistoalele va mai lipsesc.Nu m-ai fiti asa incrancenati !
Baboieru' Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”