Moderator: gor965
pai suntem tot 12 , cel putin pana se solutioneaza cazul acvila , care au fost singuri care si-au exprimat in termenul limita dorinta de participare .George-Alexandru scrie:Concret avand in vedere ca termenul limita stabilit(7 feb)in AG a APCR-ului din data de 30 ianuarie a trecut,care sunt asociatiile care sau mai inscris legal pe langa cele 12 asociatii(cluburi) inscrise pe data de 30?
Aloo ! MAi sunt si eu cu 2 loturi Senior inscrise pe alte filiere.....CLAUDIU COZMA scrie:pai suntem tot 12 , cel putin pana se solutioneaza cazul acvila , care au fost singuri care si-au exprimat in termenul limita dorinta de participare .George-Alexandru scrie:Concret avand in vedere ca termenul limita stabilit(7 feb)in AG a APCR-ului din data de 30 ianuarie a trecut,care sunt asociatiile care sau mai inscris legal pe langa cele 12 asociatii(cluburi) inscrise pe data de 30?
scuze am uitatVladut Mateianu scrie:Aloo ! MAi sunt si eu cu 2 loturi Senior inscrise pe alte filiere.....CLAUDIU COZMA scrie:pai suntem tot 12 , cel putin pana se solutioneaza cazul acvila , care au fost singuri care si-au exprimat in termenul limita dorinta de participare .George-Alexandru scrie:Concret avand in vedere ca termenul limita stabilit(7 feb)in AG a APCR-ului din data de 30 ianuarie a trecut,care sunt asociatiile care sau mai inscris legal pe langa cele 12 asociatii(cluburi) inscrise pe data de 30?Daca merge la Buhac, trebuie sa mearga si la mine.....
Coane George, s-a umflat "nada" in tine sau ma-nsel eu?George-Alexandru scrie:Rog daca se poate ca discutiile sa se poarte doar de catre cei implicati,scurt si la obiect pentru a condensa subiectul si pentru a nu ne intinde pe 30 de pagini fara esenta![]()
Cu membrii cz in lista nu mi se pare normal,parerea meaBuhac scrie:George
In opinia ta de membru cu drept de vot reprezentantul Acvila se incadreaza pentru a putea scrie la acest topic ?