Moderator: andrei vladeanu
1 Liga are aceeasi forma juridica pe care o are si noul APCR [momentan toate actele sunt depuse la judecatoria Ilfov si se asteapta hotararea judecatoreasca care va iesi in maxim 7 zile ].andrei vladeanu scrie:eu nu am ce sa dezvolt in acest sens, pentru ca nu am nicio relatie contractuala sau de alt gen cu acesta organizatie fantoma.
prin urmare nu am de ce sa reclam oficial faptul ca liga de crap nu este legal constituita. doar spun ca daca memoriul depus la agvps, de care am auzit si eu pe un forum, a fost facut de liga s-ar putea sa existe o problema.
inca un punct.
ASTA DA NOUTATEVal Pangica jr scrie:Nu exista noul APCR - este APCR si atit , cu performanta trecuta si viitoare !!! Trecutul cladeste viitorul .... si asta nu se leaga de o anumita persoana , ci de o anumita gandire despre competitie , dovedita a fi separata de a Dvs . Speram pe viitor sa veniti alaturi de noi , macar prin postari .
Daca ai dat-o pe religie - iti zic si eu - DOAMNE IARTA-L CA NU STIE CE SPUNE ! SI NE RUGAM SA II IERTI SI ALTE PACATE ALE LUI , PENTRU CA ESTE COLEGUL NOSTRU , CARE NU A VAZUT INCA FAPTUL CA IERTAREA ESTE DUMNEZEIASCA . A PACATUIT DOAMNE , IARTA-L !!! , SI NOI TOTI TE RUGAM SA IL IERTI SI SA II LUMINEZI SA VINA PE CALEA CEA DREAPTA , SA FIE SANATOS , SA AIBA BELSUG , SI MINTE MULTA PENTRU A ACCCEPTA ADEVARUL . .oanavictor scrie:ASTA DA NOUTATEVal Pangica jr scrie:Nu exista noul APCR - este APCR si atit , cu performanta trecuta si viitoare !!! Trecutul cladeste viitorul .... si asta nu se leaga de o anumita persoana , ci de o anumita gandire despre competitie , dovedita a fi separata de a Dvs . Speram pe viitor sa veniti alaturi de noi , macar prin postari .![]()
Pai daca nu exista ''NOUL ''inseamna ca cele 12 cluburi si asociatii au aderat la furturi ,falsuri ,uz de fals ,conflict de interese ..............Adica membrii unui club care a respectat si respecta in continuare legea sa vina sa se intovaraseasca si sa gireze o asociatie compromisa moralDOAMNE IARTA-MA
![]()
Ps nu va mai obositi sa raspundeti .............acum am inteles toata combinatia............AMIN
se poate sa fi fost furturi, falsuri sau conflicte de interese. totodata, este posibil sa fi existat si lucruri bune in toti anii astia la apcr.oanavictor scrie:Val Pangica jr scrie: Pai daca nu exista ''NOUL ''inseamna ca cele 12 cluburi si asociatii au aderat la furturi ,falsuri ,uz de fals ,conflict de interese ..............Adica membrii unui club care a respectat si respecta in continuare legea sa vina sa se intovaraseasca si sa gireze o asociatie compromisa moralDOAMNE IARTA-MA
![]()