In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de Dan Mitranescu »

doru_croc scrie:D-le Petcu, aveti dreptate, dar se pare ca orgoliile sunt prea mari. Pacat.
Daca in momentul in care intrii in Bucuresti si in dreptul Pietii Rahova incepe lumea sa arunce cu oua si cu rosii catre tine consideri ca a face apel la politie este un gest de orgoliu ? Sau daca ti-e sila sa te muti in Bucuresti in conditiile in care aceste lucruri nu se linistesc iar este orgoliu ? Ce solutii ai ?

p.s. nu vorbesc despre mine pentru ca-mi place omleta cu rosii ...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dan Mitranescu scrie:
doru_croc scrie:D-le Petcu, aveti dreptate, dar se pare ca orgoliile sunt prea mari. Pacat.
Daca in momentul in care intrii in Bucuresti si in dreptul Pietii Rahova incepe lumea sa arunce cu oua si cu rosii catre tine consideri ca a face apel la politie este un gest de orgoliu ? Sau daca ti-e sila sa te muti in Bucuresti in conditiile in care aceste lucruri nu se linistesc iar este orgoliu ? Ce solutii ai ?

@Dan Mitranescu

Daca aruncatul asta de rosii si oua , se petrece SPONTAN doar la aparitia persoanei tale in Rahova , trebuie sa te puna pe ganduri LA MODUL SERIOS - pesemne ca ai ceva pe fata , esti dezbracat , porti steaguri electorale nepotrivite momentului , esti dat in urmarire pentru fapte penale , samd , samd , pe SCURT EXISTA UN MOTIV , pe care tu poate nu il intelegi si te plingi la Politie , daca mai apuci . Cert este ca in istoria mai veche si chiar si recenta , fara motiv nimeni nu arunca cu MINCARE intr-o persoana neutra si benigna ( in sensul omului obisnuit ) , doar din simplul considerant ca acele oua si rosii au costat bani si la criza de astazi , nimeni nu arunca cu nimic , decit daca au motiv atit de valabil sa o faca , astfel incit pensia sa nu mai conteaze .......
Totusi , in lumea REALA , exista si sistemul "absolvom" prin care papalitatea iarta prezent si retroactiv orice pacate , gandit sau negandit , al celui care o cere .
Trecind la cele pamintesti , Doamne iarta-ma , ... APCR a facut "absolvom" legat de clubul CZ , club al cararor pareri le-ai exprimat tu in ultima vreme .
Asta ar trebuii sa insemne ceva pentru tine si sa te puna un pic pe ganduri , la modul serios !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Val Pangica jr scrie:
Dan Mitranescu scrie:

@Dan Mitranescu

Daca aruncatul asta de rosii si oua , se petrece SPONTAN doar la aparitia persoanei tale in Rahova , trebuie sa te puna pe ganduri LA MODUL SERIOS - pesemne ca ai ceva pe fata , esti dezbracat , porti steaguri electorale nepotrivite momentului , esti dat in urmarire pentru fapte penale , samd , samd , pe SCURT EXISTA UN MOTIV , pe care tu poate nu il intelegi si te plingi la Politie , daca mai apuci . Cert este ca in istoria mai veche si chiar si recenta , fara motiv nimeni nu arunca cu MINCARE intr-o persoana neutra si benigna ( in sensul omului obisnuit ) , doar din simplul considerant ca acele oua si rosii au costat bani si la criza de astazi , nimeni nu arunca cu nimic , decit daca au motiv atit de valabil sa o faca , astfel incit pensia sa nu mai conteaze .......
Totusi , in lumea REALA , exista si sistemul "absolvom" prin care papalitatea iarta prezent si retroactiv orice pacate , gandit sau negandit , al celui care o cere .
Trecind la cele pamintesti , Doamne iarta-ma , ... APCR a facut "absolvom" legat de clubul CZ , club al cararor pareri le-ai exprimat tu in ultima vreme .
Asta ar trebuii sa insemne ceva pentru tine si sa te puna un pic pe ganduri , la modul serios !
Pe cuvant daca nu ma ametesti cu fiecare postare a ta.
Imi revin si am sa-ti raspund.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ar fi grozav sa iti revii si sa intelegi ce am vrut sa spun , direct si indirect .

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Val, mai scurt ca nu poate sa duca atata. :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Crocodile

eu incerc sa ma fac inteles fie prin parabole fie prin exemple de viata , la indemina tuturor . CE INTELEGE FIECARE ESTE PROBLEMA LOR ! Am o singura problema - eu sunt sincer .....

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

dane,
eu nu inteleg o chestie....ati fost in "campanie electorala",v-ati atacat unii pe altii pe diferite site-uri,scandal,circ....voi ati pierdut....acum vrei sa participi la cn dupa formula castigata de apcr,oamenii te primesc(nu cred ca liga ar fi facut asemenea concesii....parerea mea) si tu tot nemultumit esti...ce vrei de fapt?sa va roage frumos sa ii iertati si sa veniti la joaca?...vrei sa te si respecte?!!!

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

petcuvicto scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Val Pangica jr scrie:@Dan Mitranescu

sa stii ca si un pic de minte nu strica uneori ..... ma gindeam sa folosesti timpul asta de care spui , pentru o analiza mai profunda si nu pentru atitudini teatrale , "de scena" . Si sa stii ca eu nu ma joc cu cuvintele cind e o chestie serioasa . Este pacat ....
Eu am spus concret care este problema membrilor CZ.
Nu fac scene si nici trimiteri catre lecitina.
Cerem un lucru absolut normal care se cere intr-un sport. Discutii civilizate intre sportivi. "Tribunele " nu sunt afectate asa ca unii nu trebuie sa-si faca probleme.

Daca nu se poate ...asta este ...noi ne-am facut datoria morala in vederea concilierii.

Nu ma asteptam la efectele secundare ale acestei propuneri ... interesante persoanele care nu o agreeaza ...
Dane eu zic ca orgoliu si mindria nu trebuie sa-ti afecteze gindirea!Observ ca atit dl Andrei Vladeanu cit si dl Val Pangica jr nu au nimic impotriva ta si a lui "Carp Zone"! Cred ca cel mai bun lucru acum este sa aderati la APCR si sa participati la CN cu un lot care sa se numeasca "Carp Zone" si nu "Acvila"!!!!!Asta este parerea mea!!!!
Dane,de ce trebuie sa te asociezi alaturi de Califari si Egrete sau Ulii cand un club de calibrul lui CARP ZONE poate sa participe direct la CN cu APCR-ul alaturi de celelate cluburi din tara?Participarea alaturi de toate cluburile din tara sau marea majoritate a lor care participa la acest campionat nu ofera pentru voi nici o garantie?Din sectiunea privata a site-ului vostru se reiese altceva.Daca ti-ai dat demisia din Carp Zone te astept in clubul Natural Carp :D si te asigur de o functie care te onoreaza.
Domnilor este timpul sa se ia o decizie clara de catre conducerea al APCR-ului .
Va plac asemenea diversiuni si anume cum suntem luati la misto de catre diverisi emisari. Cluburile care au participat si stabilit organizarea CN avem onoarea ca reprezentantii altor cluburi din tara sa doreasca participarea alaturi de noi la CN-ul organizat de noi adica APCR.Daca da sa intre in APCR.

Haideti sa punem la punct si sa urmarim detaliile privind alte amanunte cu privire la ce sa stabilit.

Prietenia sfarseste unde incepe neincrederea :lol: :lol:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Buhac

Mesaj de Buhac »

Dl Marinita
In calitate de Secretar APCR puteai sa astepti pana iti predam doua hartii care te rugam sa le prezinti la Sinaia .Ai inceput cu TITLU de proprietate si sa ajuns aici.Nu stiam de vicepresedinti de zona .

Cand ai plecat de C.Z nu am zis nimic .
Cand ULIU ma luat in gheare bagi strambe .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dan Marinita

dragul meu , vorbim concret de citeva aspecte , dupa care tragem linie :

- inscrierea Acvila , intimpinarea APCR si raspunsul lor
- decizia lui Mitranescu de a se inscrie sau nu , cu CZ la APCR
- raspunsul la contestia facuta de Liga , cu privire la APCR

Dupa mintea si informatiile mele , care intotdeauna sunt sigure , le recomand celor de la CZ sa faca repede acea Adunare Generala . Nu de alta , dar APCR a reusit ca in 24 ore sa le dea aprobarea anticipata si sa faca derogarile necesare , publice si nu cred ca aceiasi oameni pot suporta pe termen lung o anumita aroganta si lipsa de respect fata de eforturile lor si de personalitatea fiecaruia . Cred ca celor din CZ termenul de "critic echilibrat" le este familiar si de asta ii rog sa profite de acest echilbru ... de moment .
La punctul 1 si 3 - nu discut deocamdata , dar in recomandarea mea catre CZ am tinut cont si de aceste puncte , daca pricepe cineva , ceva .....

Este numai o opinie , dar am vrut sa o spun public , pentru a nu cadea in misticism , cum din pacate am cazut aseara cu dl. Oana , dar fara efect concret .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”