Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
X-treme Baits Marian Constantin + Marius PopZarguzon Adi scrie:Cedez loc la concurs cu avans achitat in valoare de 500 ron
persoana contact zarguzon adrian tel.0743290151
Se pare ca se confirma cele spuse !!! Cu standul 14 exceptie care a prins 2 pesti norocosi ....eu am incercat sa echilibram un pic concursul ....si am fost printre norocosii de pe "b-uri" care din start au plecat fara sanse in acest concurs....Stoica dragos scrie:Eu cred ca standurile care nu pot concura cu cele de A incep de la 13 la 22 ...intradevar majoritatea baltilor au locuri favorite si locuri mai putin bune (gherle) dar aici problema cea mai mare este ca este un sector intreg... incepand de la standul 13 (parerea mea ) toate concursurile desfasurate aici au aratat ca nu te poti bate cu un stand de pe A nici la cantitate ...nici la calitate !!! Din start cine va trage stand de B nu are nici o sansa la podium in formatul actual !!! Si aici vb de toate locurile de pe B-uri ....poate cele mici sa prinda un pic mai mari ....Nu vreau sa creez polemici , dar vreau sa ajut la evitarea discutiilor aparute in timpul si dupa concurs !!! Este ceva gen pontoane fata moara... cu sector C ...