Da.mirceamrc28 scrie:standul 52 este cumva Valea Mare?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da.mirceamrc28 scrie:standul 52 este cumva Valea Mare?
Incredibil ce se intampla pe Sarulesti intr-o competitie ! Daca ar fi sa parafrazez, ar suna cam asa"pesti nu povesti"!gor965 scrie:Da.mirceamrc28 scrie:standul 52 este cumva Valea Mare?
Poate EVER punct.neamtzzu scrie:Visul oricărui pescar ....acum realitate!!!!Ma uit pe Clasament și nu-mi vine sa cred ce pești s-au prins.Cred ca unul din cele mai bune concursuri "EVER"pe Sarulesti!
Se pare ca locul 1 este deja antamat !gor965 scrie:Inca un scoicar de 28 kg, la standul 52 !
Unii se prind la tigernuts altii la 1016 ! ... nu glumesc, bulgarul de la Corata, stand 51, a prins acum al 5-lea lui scoicar si se jura ca da cu 1016. E fan Senzor !Vladut Mateianu scrie:Se pare ca locul 1 este deja antamat !gor965 scrie:Inca un scoicar de 28 kg, la standul 52 !La ce se prind scoicarii astia ? La scoica cumva ?
Asa este.gor965 scrie:Unii se prind la tigernuts altii la 1016 ! ... nu glumesc, bulgarul de la Corata, stand 51, a prins acum al 5-lea lui scoicar si se jura ca da cu 1016. E fan Senzor !Vladut Mateianu scrie:Se pare ca locul 1 este deja antamat !gor965 scrie:Inca un scoicar de 28 kg, la standul 52 !La ce se prind scoicarii astia ? La scoica cumva ?