Moderator: gor965
Pronosticurile se fac inainte de meci. Se bqzeaza pe fler sau stiinta. Nu pe simpatii..Marian Constantin scrie:Maine după afișarea loturilor pe grile , putem face pronosticuri..
Foarte bine punctat.Sunt multi factori care influenteaza clasamentul final, dar si experienta competitionala(mai ales pe Corbu) poate face diferenta....Alexandru Popescu scrie: Nu as vrea sa intru in polemici cu cei experimentati, doar vreau sa imi spun parerea la ce a zis Vladut cu fiecare .... si nivelul. Cred ca in competitiile de pescuit ai nevoie de 70% noroc si 30% restul (echipament, nada, stiinta, etc). Sa spunem ca la sfarsitul campionatului national, daca o echipa buna sau foarte buna, sa zicem, Senzor, The One, Carp United, Wlc... etc, se claseaza pe locuri in coada clasamentului, iar o echipa tanara, poate nici nu ati auzit de ea/ei, se claseaza pe locuri fruntase, mai pot spune ca acela este nivelul ei/lor ?
Din punctul meu de vedere, as sustine afirmatia lui Vladut doar daca Cn`ul s-ar desfasura cum a fost 6 Carp Clubs in 2015 . 6 loturi/6 etape/6 balti diferite. Atunci cu siguranta vedem exact nivelul. Dar dintr-o mansa pe Corbu, unde poti sa ai ghinion si sa nu "bata" vantul din directia favorabila pentru standul tau, nu cred ca poti spune ca acela este nivelul. Daca am fi avut mai multe manse de calificari , chiar pe aceeasi balta atunci putem vedea nivelul lor
Vladut,Vladut Mateianu scrie:@alex
Foarte bine punctat.Sunt multi factori care influenteaza clasamentul final, dar si experienta competitionala(mai ales pe Corbu) poate face diferenta....