Abordarea unei partide in sezonul rece

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
carpkiller

Mesaj de carpkiller »

@val
:?: Castane, subiect..etc..
Si eu cand am vazut ca ai raspuns la topic credeam ca stii locuri bune de crap pe barajul de la mihailesti acum cand s-a racit apa !
Oricum eram aproape sigur ca nu a pescuit mai nimeni de pe forum in ultima vreme acolo sau pe apa rece, ca tot veni vorba.
Poate ca sa fiu mai clar mai bine nu mai scriu nimic, ...uneori pierdere de vreme, mai ales acum la 3 AM.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@carpkiller
Lasa Alex, nu mai fi suparat ca Val are dreptate aici ! Poti sa faci un topic despre Mihailesti la "unde pescuim". Apropo, din ce spun clientii de la magazin nu prea merita, in ultima vreme(dupa racire) nu s-a prins mai nimic(ma refer la ciprinide).Saptamana asta s-ar putea da drumul la pescuit in delta ! Ce ai de gand ?
PS vezi ca fac un topic nou cu delta, sa nu ne mai blesteme Val ! :wink: :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Alex, anul trecut s-a luat unu de 12 kg la ciobani. La boilies. Era pe la inceputul lunii noiembrie, dimineata aveam bruma de un deget pe bete dar in timpul zilei a fost insorit.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

@Vladut
Nu sunt suparat, ca doar nu ma supar pt o castana :!: , dar noaptea trecuta cand am intrat eram f nervos (motive pers.)
Hai sa-ti zic :lol: :
Are mare legatura cu topicul, pana acum s-a discutat teoretic despre pescuitul pe apa rece si a scris fiecare ce stie, ce a prins, etc. Acum puteam aborda problema concret, cu un exemplu, ce-i drept nu unul cunoscut de toata lumea, pt ca Mihailesti este un jaf de balta.
Cat despre delta... ma uit sa vad dc ai deschis un topic !
@mirceaf

Salutare ! Spune-mi si mie te rog pe privat, ca sa nu se supere Val :shock: detalii . Stiu locul :wink: si am auzit si povestea. Stii ceva de locul de pe malul opus de "la vila" (deci din mihailesti, nu din cornetu)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dupa parerea mea umila, pescuitul in ape reci se face numai cu FINLANDIA la discretie :lol: :lol: :lol: si cu foarte multa inspiratie... in rest totul e cam stiut din literatura de specialitate (vezi partida din delta de astaiarna a dream team-ului Rosioru-Vladeanu-Mateianu)

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Atunci s-a consumat f. multa palinca.
Finlandia o consumam la tine la bar, c-a venit zapada. :lol:
Sa faci provizii serioase. :lol:

supercarpio

Mesaj de supercarpio »

Ieri am iesit cu baietii pe Raul Charles din Boston.

S-a prins in special la porumb. Capturi mici dar numeroase. Cea mai impresionanta a fost captura unui crap oglinda linear - cu symetrie perfecta lineara pa abele parti. As posta o poza daca as sti cum...

Eu am adus si un prieten mai vechi cu mine pe Dr. Walker, Jonnie Walker...probabil ca il cunoasteti...:D

-Marius
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA
http://www.carpanglersgroup.com/

"The ..... is not what it used to be."

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Supercarpio

draga prietene , trimite-mi mie pe mail pozele pe care vrei sa le postezi . Le voi pune pe site pentru tine , cu mare placere

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Pentru Supercarpio,

Marius fratele meu, asa cum ti-am raspuns pe email nu am putut veni la pescuiala din Boston(imi pare rau taica, dar a trebuit sa muncesc).

Eu nu pot vorbi de abordarea unei partide pe timp rece intrucat aici este gheata la mal de 3 saptamani si zapada mi-a acoperit masina.

Ma multumesc doar sa-i citesc pe baieti si sa mai bag una alta la inteligenta, ca nu se stie niciodata cand am nevoie.

Ce abordare, ce timp rece. Aici, acum este vara si maine te dai cu schiurile.
Tin minte totusi ca in Romania foloseam "hrana vie" toamna tarziu si aveam prezente frumoase. Bilele trebuia sa le fac cu cat mai multa carne si gust de-ti plesnea limba de picant. In rest cum am spus, imi face mare placere sa-i citesc pe baietii de pe forum care isi scriu propriile experiente.

Stima tuturor,

Moose
APCR Canadian Branch

edwyn

Mesaj de edwyn »

Am fost la peste nu de mult si am folosit celebrele boiliesuri (trigga ice)inmuiate regulamentar in dip si canci!!!,nimic.Alaturi pescuiau doi baieti si scoteau unu dupa altu, mi-au aratat cu ce prindeau adica cu boiliesuri facute de ei dintr-un amestec de baza destul de sarac cu aroma de banane.Si eu care credeam c-ai prind pe toti din balta cu Trigga ice :cry:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”