Moderator: gor965
cam 15000 euro a castigat la ultimul concurs echipa care a pescuit si cu nada celor de la Green Lake/Mircea Gheran si WLCBogdan Timis scrie:
Sunt un pic dezamagit de Green Lake, care au fost pe grila lui The One din prima semifinala si n-au reusit calificarea.. nici macar pe aproape n-au fost. Oare nu functioneaza bilele lor pe Corbu?
O mare deziluzie si lotul lui Mircea Gheran. Din pacate, in concursurile de anvergura, nu de amatori, pe lacuri precum Sarulesti sau Corbu rezultatele sunt zero.
.
Asa este, am propus public sa votam toate cele 16 cluburi din etapa, ca sa nu fie eliminat lotul in cauza. Din pacate, 2 manageri de lot nu au fost de acord si au hotarat eliminarea clubului Hydra...sorigab scrie:totusi mi se pare o sanctiune prea dura ptr lotul HYDRA ,sa elimini un club in primele 6 ore de concurs ,e cevaaa.. nu sa viciat rezultatul cu nimic nu s-a intamplat nimic rau ,avand in vedere ca un copil fara experienta a gresit fara a-si da seama ce a facut ,titularul era antrenat in dezgatarea firelor (pricinuita din cauza vecinilor )asta bine fara a face reclamatii etc ,indiferent de comenturile care le veti face ,eu spun ca este o sanctiune dura mai ales ca erau niste pesti care nu treceau clasa (cum spunem noi )
ar trebui totusi sa ne gandim ca fiecare club s-a pregatit in felul lui (au fost cheltuieli din DVPV) ,altul mai mult altul mai...dar totusi cred ca nu merita aceasta sanctiune ,in rest numai de bine si nu voi raspunde la comenturile rautacioase ,o seara buna si fire-ntinse
Mortul de la groapă nu mai vine acasă! Nu mai are rost să zvârcolim rahatul. Noi am vrut doar să concurăm corect, dar gafa din B-uri ne-a cam tăiat. Juriul la ora respectivă dacă contestatm în 10 secunde confirma fapta . Dl. Orhei mi-a pus pe speaker doi manageri care au spus " aplică regulamentul". Mai mult cei din juriu prin prisma scandalurilor anterioare deja mi-au prezentat poziţia (scenariul) eventualelor cluburi care ar fi avut nevoie de punctele din acel sector. Am plătit noi păcatele anterioare ale acestei competiţii, păcate care s-au lăsat şi cu procese, scandaluri şi alte controverse legate de acest regulament îmbâcsit. Sper ca fiecare club să pună mâna pe regulament, să vină cu propuneri viabile şi motivate care să reflecte spiritul şi scopul pescuitului sportiv.Marian Constantin scrie:cine nu a vrut ?