parere despre harrison cerbera

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: parere despre harrison cerbera

Mesaj de gabi1 »

Tavi scrie:Multumesc mult de sfaturi dar am avut shimano mai multe modele si am studiat si selecturile putin dar de cativa ani buni m-am oprit la lansetele englezesti century ,free spirit, harrison. Cred ca aveti din anumite puncte de vedere ambii dreptate intradevar fac ambele cam acelasi lucru dar din punct de vedere al calitatii materialelor al finisajelor al modului de productie si uneori al performantelor nu cred ca se poate pune egal intre aceste lansete si de aceea nu vreau sa schimb producatorul. Ar mai fi air curve de la greys dar o sa raman la harrison cred ca e ceea ce trebuie.
Roboții industriali nu fac enterocolită dacă consumă curent din Japonia,UK, China, Malaezia sau de oriunde altundeva.
Chestiile cu Made in Japan sau codurile care dovedesc o astfel de origine sunt importante mai mult pentru tipii speciali, ca să se fălească cu faptul ca acel obiect e produs în Japonia, iar nu pentru utilizatorul obișnuit.
Așa că vă doresc sa va bucurati de.... pe care o să îl primiți iar dacă in timp vor aparea ceva probleme să (lucru posibil la orice... din lumea asta) nu vă gândiți că asta se datorează faptului că nu a fost produs în Japonia sau UK.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”