Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
In weekendul trecut am participat la un concurs pe Corbu in care organizatorul a fost si participant si arbitru... nu vreau sa va spun ce a iesit... dezastru total... pesti pusi pe foaie din burta organizatorului pe fisa lui fara semnaturi martori plus ca nu s-au facut cantarele la orele anuntate...Ma gandeam sa particip si eu desi nu m am inscris inca pe lista... tinând cont ca la concurs vor fi arbitri profesionisti nu cred ca ar fi o problema dar din respect pentru participanti daca nu se doreste acest lucru nu voi participa. Astept parerile si opiniile voastre.Bogdan Neagu scrie:Salut,
Am uitat sa întreb.
Organizatorul participa la acest concurs în calitate de concurent ?
Mulțumesc
Tinand cont ca vom avea o brigada de arbitri profesionisti , nu vad o problema.George Szantho scrie:In weekendul trecut am participat la un concurs pe Corbu in care organizatorul a fost si participant si arbitru... nu vreau sa va spun ce a iesit... dezastru total... pesti pusi pe foaie din burta organizatorului pe fisa lui fara semnaturi martori plus ca nu s-au facut cantarele la orele anuntate...Ma gandeam sa particip si eu desi nu m am inscris inca pe lista... tinând cont ca la concurs vor fi arbitri profesionisti nu cred ca ar fi o problema dar din respect pentru participanti daca nu se doreste acest lucru nu voi participa. Astept parerile si opiniile voastre.Bogdan Neagu scrie:Salut,
Am uitat sa întreb.
Organizatorul participa la acest concurs în calitate de concurent ?
Mulțumesc