georgemarian08 scrie:Buna ziua. Doresc sa achiziționez un fir monofilament subțire si rezistent care sa ma ajute sa lansez la distante mai lungi. Folosesc bete de 3,5 lbs si de 3.9 m. Folosește cineva firele de la p-line? Multumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cel mai bun fir dpmdv este cel de la Dan Mitranescu !!!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
georgemarian08 scrie:Buna ziua. Doresc sa achiziționez un fir monofilament subțire si rezistent care sa ma ajute sa lansez la distante mai lungi. Folosesc bete de 3,5 lbs si de 3.9 m. Folosește cineva firele de la p-line? Multumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cel mai bun fir dpmdv este cel de la Dan Mitranescu !!!
Hakuyo sau cel la 5 Ron 100 m?
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!! CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31
Salut!
Il gasesti in doua variante, ambele produse de Hakuyo, cred.
Daca iti plac firele fluo, ai modelul galben-verzui opac. Este mai usor de vazut noaptea.
Mie imi place varianta mai putin fluo, transparenta, dar destul de vizibila in orice conditii. Mi se pare mult mai rezistenta si mai placuta in aruncare. O gasesti atat pe rola de 300m, cat si la "vrac". Daca intrebi la magazin, te sfatuiesc cei de acolo. Eu am avut multe de invatat de la ei si ceea ce mi-au spus, asa a fost.
Ms azi am fost și am pus la dan pare super ok firul
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!! CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31
Am fost nevoit sa cumpar o rola de 0,4 inai te de a pleca in delta, acum doua saptamani
Vanzatorul mi-a recomandat un fir de la FL, culoare verde inchis cameleon (chiar isi schimba culoarea in functie de lumina), role de 1200 m la 65 de lei
Placut impresionat de fir, foarte maleabil pt grosimea lui (nu pare sa depaseasca dimensiunea inscrisa) si rezistent la nod (mai rezistent decat tritanium portocaliu de 0,4 si cu mult mai maleabil)
Pare un fir foarte ok si pt lanseuri, dar nu as recomanda la plantat la distante mari (este destul de elastic)