Ceva pareri despre acest spod, va rog....Fox Horizon Distance Spod 3,8M 6lbs - am inteles ca are 420 grame. Am un spod Fox Warrior de 5,5 lb. si l-as schimba cu altceva.
Multumesc anticipat.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De doi ani folosesc aceasta lanseta pe post de spod ,nu pescuiesc cu ea . Am avut de la Free Spirit ,Century ,Greys , Fox - nimic nu se compara , este usoara ,se incarca relativ usor ,nadesc lejer la 120-130 m cu spomb mare.freespirit scrie:Salut, adica, ai o lanseta LR42 pe post de spod? Sau ai un set de LR42, pentru pescuit, si folosesti aleatoriu una dintre ele si pe post de spod?surgeon scrie:Eu folosesc pe post de spod, abisfer LR 42...nu am reușit să îl încarc cum trebuie folosind montura cu plumb, în schimb că spod mi se pare perfect, chiar mai bun decât spodul dedicat...deci, vezi ce ti se potrivește. Sănătate!
Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
Salut! As vrea si eu asa ceva, la 120 euro. Imi poti spune unde-l gasesc?alin_f scrie:sportex catapult 13ft 5,5lb! cel mai usor spod de pe piata. 395g.
inel de 50, mandrina fuji. il folosesc de 3 sezoane si il incarci fara Probleme, deci nu e par!
pret undeva pana in max. 120 euro.