ma bucur ca in mare parte ne intelegem .
Spui ca pina acum ai participat la citeva editii de CN , fara a fi obligat sa faci parte dintr-o asociatie . Iti explic si de unde a venit aceasta idee si pe ce considerente se bazeaza :
1. Este adevarat ca de ceva vreme APCR ( in vechea forma de asociatie de persoane fizice ) organiza CN ? Eu zic ca DA
2. Este adevarat ca anul trecut s-au inregistrat citeva abateri grave la discipina , gestiunea si reprezentarea internationala urmare acesteii competitii ? Eu zic ca DA .
3. Cine a pus primul cazul Rosioru pe masa AGVPS ? Iti spun eu - dnii Victor Oana , Cornel Serbu si Florentin Iuga . Adica ne-am dus cu mizeria direct pe masa lor , doar asa , ca sa facem ce ? Sa-l param pe Rosioru ....

4. Ce a patit Rosioru din partea colegilor lui - suspendat pe 3 ani din orice competitie , si -a pierdut calitatile de membru fondator APCR si presedinte al acestei organizatii .
5. Ce a patit dl. Oana dupa cazul valiza din Franta ? Iti spun eu - si-a facut propria Liga .... , pentru ca pur si simplu era independent si nu cadea sub judecata nimanui , dupa cum singur a si afirmat ...
Acum iti explici de ca AGVPS -ul a luat in seama numai o propunere in care APCR trebuia sa devina o asociatie de cluburi si sa se afilieze la AGVPS ? Tocmai ca sa nu mai existe independenti pe balta , intr-un cadru sportiv , in care teoretic la inceputul concursului , toti cei inscrisi sa aiba aceleasi drepturi si acelasi obligatii . Sa stii ca daca Liga , castiga protocolul , conditiile erau la fel -afiliere la Liga sau direct la AGVPS . Adica regulile jocului sunt aceleasi si nu sunt interpretabile in functie de numele asociatiei care gestioneaza campionatul , la un moment dat .