Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
Pro Team
Puncte: 0

Re: Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Mesaj de Pro Team »

preturi cazare/ pescuit? :?: :?:
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Mai fratilor intrati pe linkul de mai sus si sunati la numerele de acolo.Eu v-am impartasit pararea si impresia mea,dar nu am timp sa scriu la fiecare cate un raspuns la fiecare intrebare.Multumesc pentru intelegere.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Este o balta superba aflata intre comuna Bulzesti-dj-si comuna Balcesti-vl-,la 30 km de craiova.Are 8 ha si este populata cu crap(romanesc,oglinda si ten),salau,somn si caras iar capturile sunt:romanesc 12kg(vazut),oglinda 9kg(vazut) si ten15 kg(auzit). Am facut anul trecut cateva partide ,prima pe la sfarsitul lunii aprilie si am stat 48 ore prinzand in prima noapte 13 crapi si scapand 2 iar noaptea urmatoare am prins 5 crapi(aveau intre 3 kg si 8 kg ).Predomina cei de 5-6 kg si mananca dupa ora 19 pana dimineata la 9-10.Se pescuieste pe un singur mal si anul trecut taxa era 100 lei pe 24 ore cu posibilitatea de-a retine un peste pana in 3kg . PS balta este bagata intre 2 dealuri si in unele locuri padurea de foioase vine pana in apa(aici se pescuieste pe pontoane).Folositul scrumierei este obligatoriu.
Bogdan Vulpan

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Folosirea scrumierei este obligatorie.... :oops:
Bogdan Vulpan

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

fox_1 scrie:Folosirea scrumierei este obligatorie.... :oops:
Este o forma de civilizatie.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate o sa vedem si la alte balti regula asta..... la Tancabesti este deja aplicata de 2 ani ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andymarius

Mesaj de andymarius »

Superb! Mai rar asa ceva!

P.S.: Se prinde si crap?
Se poate sa ma insel, dar mai bine sa ma insel decat sa nu fac nimic!

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Peste este........dar acoperit cu apa. :D Balta are latimea de 130-135m,iar la aproximativ 100 m de malul pe care se pescuieste se afla o linie de buturugi,unde sigur gasesti ceva peste(daca arunci minim 90 m).
Bogdan Vulpan

mavericus

Mesaj de mavericus »

am incercat aseara sa scriu cateva chestii despre balta dar vad ca nu au aparut asa ca mai incerc inca o data. eu pescuiesc la bulzesti de 6-7 ani. pe vremea aceea era "o simpla balta intr-o vale greu accesibila". acum dupa ce s-au investit multi bani acolo si sunt sigur ca o sa se mai investeasca in continuare a ajuns un adevarat "colt de rai". in primul rand drumul de acces la balta este foarte bun. se poate intra cu orice fel de masina. locuri de cazare sunt destule si frumos pozitionate. linistea si curatzenia sunt obligatorii. cine face greseli sau incalca regulile baltii nu mai are voie la balta. locul in care este pozitionata balta este superb ... multa verdeata , padure pe ambele laturi ale baltii , locuri pentru gratar amenajate , pontoane acoperite , spatii de joaca pentru copii ... si multe altele. acum sa va zic doua vorbe si despre populatia piscicola. balta a fost populata de mai multe ori cu crap , cteno si salau. de fapt este populata cam in fiecare an cel putin odata. pe langa crap , cteno si salau in balta mai este si somn , fitofag si mult caras. crapii cei mai des intalniti sunt intre 3-5 kg dar sunt destul de dese si prezentari intre 5-10 kg. sunt si peste 10 kg dar mai rar. chiar daca nu sunt pesti foarte mari in comparatzie cu baltile din bucuresti drilurile sunt de senzatie. un ciortan de 2-3 kg te pune serios la treaba. s-a intamplat de multe ori sa adorm si sa-mi recuperez sculele cu barca din mijlocul baltii. merg foarte bine boilies-urile senzor. eu de obicei pescuiesc cu turbojet (pe ac) si merg foarte bine. anii trecuti am prins bine pe squid. balta are 130-150 m latime si 450-500 lungime dar din cate am vorbit cu administratorul baltii o sa fie marita. se pescuieste pe un singur mal cam la 90-110 m. pe malul opus sunt agataturi si cam pe acolo mananca cel mai bine. vladut daca vrei mai multe detalii o sa discutam la party hobaia fata in fata.

mavericus

Mesaj de mavericus »

am uitat sa specific o chestie. densitatea de crap este foarte buna pentru ca sunt putine persoane care au luat peste din aceasta balta. fiind balta cu circuit inchis se pescuieste mult c/r

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”