Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Crapul ala se numeste flacara violet si i-a facut lui Geoana mari necazuri la alegeri.Fox,dar tu chiar ai fost un premiant pe Bulzesti.Anul asta vreau sa va dobor din top,am secret si nade noi.Nu pot sa vi le spun ca daca vi le dezvalui tre sa va omor.Asa este juramantul din templul Chrapolin.fox_1 scrie:of
Am tot vorbit cu toti sa ardem o miutza pe Bulzesti.Cand vrei eu am trei echipe care s-ar baga.Am pune banuti si ne-am face singuri premiile.O punem si de un gratar imens.Carne aducem noi ca asta e afacerea noastra,bautura om gasi noi,iar premiile sa fie propuse de participanti.Hai sa vedem......ce putem face si cand o putem face.Aveti grija oricum ca detin al 3 lea element.La mine este cheia care va deschide gaura neagra spre secretele crapilor.Eu zic sa va retrageti acum cat sunteti in glorie,ca vin din spate cu secrete incredintate de mari maestrii chinezi poieti cunoscuti in litertura chineza.Dati-va bolnavi si ocupati si nu veniti in vreo competitie cu mine,nu as vrea sa fiu in pielea voastra.Nu uitati detin sfantul secret .......adica al 3 lea element.Mai jos aveti atasat adevarata mea fata,nu sunt de pe planeta asta,,,,,,,,,,,,,plecati cat mai este timp din calea mea.mavericus scrie:bcgcraiova nu ai sanse ... toata iarna am studiat ... astept sa se dezghetze sa incep practica. daca vrei ne bagam la o miutza 5-6 echipe
bai vorbiti mai incet ca dormeam in pat crapii.Doru Ionica scrie:Peisajul esta superb. N-ai nici o poza cu scrumierele? Sa vada si Bucurestenii cristalele
ce echipament va luati pe voi?ca nu vreau sa ne nimerim in aceleasi culori cum mi s-a intamplat cand am iesit campion mondial la DESA.fox_1 scrie:salut Doru. STINTA sa mutat la Severin iar solomon la Pitestiha ha ha.Cred ca o braila de maxim(maxim am spus) 6 echipe merge.Cum ti se pare peisajul Doru?
V-am adus o scrumiera,bere mai doriti?Doru Ionica scrie:Peisajul esta superb. N-ai nici o poza cu scrumierele? Sa vada si Bucurestenii cristalele