Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
Doru Ionica
Puncte: 0

Re: Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Mesaj de Doru Ionica »

:roll: Tu esti dator de mult cu o prezentare de produse d-alea de la tine :roll: N-am nimic impotriva berii ,da" parca merge mai bine umn sprit :lol: asta daca mai vinzi ce vindeai si nu te-ai bagat pe chipsuri :lol: :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Doru Ionica scrie::roll: Tu esti dator de mult cu o prezentare de produse d-alea de la tine :roll: N-am nimic impotriva berii ,da" parca merge mai bine umn sprit :lol: asta daca mai vinzi ce vindeai si nu te-ai bagat pe chipsuri :lol: :lol:
Masa este sponsorizata de mine,bautura o aduceti voi.Cum se face mai cald esti invitat de onoare la o braila sau ma rog la Braila,unde vrei /
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Scrumierele au fost si vor fi, dar.......sti cum suntem noi oltenii........mai si dispar :D Alea care au fost erau taranesti-facute de olarii din apropiere-,nu delea din cristal si viu colorate ca la bucuresti-de....capitala-i capitala- :D .Stiu ca tu ai pretentii.......ai pescuit mult PA LA Bucuresti. PS am poze cu hotii de scrumiere.....glumeam. :D
Bogdan Vulpan

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

DUMINICA NOI SUNTEM PE BULZESTI,AVIZ CELOR CARE VOR SA INVETE CEVA DIN ARTA PESCUITULUI LA CRAP SA VINA ACOLO.SE PREDA INITIEREA IN SPRITZUL SI GRATARUL LA PESCUIT PE TEMPERATURI SCAZUTE.

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Doru Ionica scrie::roll: Tu esti dator de mult cu o prezentare de produse d-alea de la tine :roll: N-am nimic impotriva berii ,da" parca merge mai bine umn sprit :lol: asta daca mai vinzi ce vindeai si nu te-ai bagat pe chipsuri :lol: :lol:
Dle Doru eu sunt baiatul al care stia mai bine decat voi intrebarile la examenul de vanator.

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Ar fi bine sa facem programarile,sa stim si noi cu 4-5 zile mai devreme(sa postim si sa lasam curelele acasa,ca de......are macelaria carne) :D :D :D P.S. pastrama de caprioara aveti? sunt prtentios? Paine aduce Doru si mustar....... am eu un borcan de la CRACIUN. :D
Bogdan Vulpan

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@bcg
Tu iereai desteptule !? Bata-te sa te bata!! :!: :o :Te-am recunoscut din poze "frumuselule" :wink: Ai grija sa nu fie prea macra ...intra cu ghionturi (si iese la fel) :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

mavericus

Mesaj de mavericus »

duminica seara sa punetzi poze cu capturile ... cat despre miutza ... e deja planuita de anu` trecut ... numai ca e inca prea frig. o facem in vara.

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

pai daca e miuta e si codrut
eu aduc tacamurile
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

tavii30

Mesaj de tavii30 »

daca nu este prea tarziu si vi se face dor de o cafea si un biscuite cu ciololata vin si eu. apropo dau si paharele. :wink: :lol:
Octavian Ciolofan
CS Oltenia Fishing - Craiova

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”