Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Omul "ia 1000 numai cand pune mana pe aparat" la nunti ( asa imi spune in negocieriAlbert scrie:Acum e totul clar, mersi de explicatii.
A? Nu-l lua cu d-astea, de dragul carierei "ficiorul" şi-a luat pe baterie!Pana si de nevasta poti sa scapi legal...
Neconcludent. Am pescuit tot sezonul 2017 cu Shimano Velocity si Tribal XS1. In total am avut 32 de bucati la lot, puse in valoare de aruncatori de forta. Muncite mult in concursuri, chiar si la nadirea cu spombul. Le-am vandut pe toate, anul acesta vom lua altele noi. Nu am ce sa le reprosez. Si cred ca sunt si in asentimentul colegilor mei de la Senzor ! Le recomand cu incredere.marian_popescu scrie:Incredibil cat de multe velocity la vânzare pe toate tarabele second, nu?
Înțeleg că s-au vândut multe, dar parca nici chiar așa. Sau vorbim de o temere a celor care le-au cumpărat? Eu unul, mă cam tem să îmi cumpăr, desi lanseta îmi place, eleganta, nervoasă etc...
Pescuiesc cu Velocity de 2 sezoane. Acelasi stil...momitor +saculet. Am tras de ele in orice chip si nu le-am menajat deloc. Se comporta excelent si sunt super multumit. Inainte de ele am avut mtx14. Lansetele sunt comparabile, ambele foarte bune, velocity mi se pare mai rigida si ma impac mai bine decat cu mtx. Referitor la velocity rupte, parerea mea personala...repet...personala este ca ori fie au fost loturi cu probleme ori fie exista standarde de calitate diferite pentru piata de est (asa cum stim ca este si la mancare, electrocasnice, etc). Alta explicatie nu am..de ce unele se rup, si unele care sunt super muncite nu se rup. Setul meu de lansete este luat din germania.marian_popescu scrie:Ok, Vlăduț. Mă bucur că ai răspuns tocmai tu, pentru că ai cuvinte de apreciere atât pt shimano, cât și pt mtx...
In locul meu, pentru un pescuit aproape exclusiv cu saculet sau naditori, ce ai alege: mtx top, sau velocity?
Sau ce alt model in cel mult 100 de euro?
De fapt, miniștrii dacă să te mai întreb, pentru că ai spus în repetate rânduri că mtx este za best in banii lui