Sezonul asta ce lansete vei folosi?
Moderatori: Bogdan Zaharia, odoctee, gor965, Adi Forest
nici nu se compara ci4 cu xtdVladut Mateianu scrie:Xs1. Am deja 8 bucati.
Si cred ca le echipez cu Ultegra CI4, imi plac mai mult decat Xtd-urile
Cred ca ai vrut sa spui ca xtd, nu se compara cu xtb ci4+SEPY31 scrie:nici nu se compara ci4 cu xtd
jugarucristian scrie:Cred ca ai vrut sa spui ca xtd, nu se compara cu xtb ci4+SEPY31 scrie:nici nu se compara ci4 cu xtd
andrei22 scrie:Sepy ne poti spune mai multe detalii legat de XTD si de ce le consideri parci?
Din ce stiu si tu Valdut ai pescuit cu XTD tot sezonul 2017, poate ne spui parerea ta despre ele.
Imi pare rau dar nu-mi dau seama cum de ai avut experiente asa nasoale cu XTD-ul. Le am de 2 ani si n-am ce sa le reprosez. Ca-s multe la vanzare in bazar e alta poveste. Cam ca si cu Velocity, e un procent mic din cate s-au vandut de fapt plus ca multe sunt aduse de peste mari si tari sa mai faca oamenii un leu cinstitSEPY31 scrie:andrei22 scrie:Sepy ne poti spune mai multe detalii legat de XTD si de ce le consideri parci?
Din ce stiu si tu Valdut ai pescuit cu XTD tot sezonul 2017, poate ne spui parerea ta despre ele.![]()
![]()
frana jalnica intra apa in ele intra firul pe sub tambur si cele mai revandute mulinete de la shimano despre ce vb?