Moderator: Dan Mitranescu
Multumesc pentru comanda si pentru aprecierea mulinetei.odsec scrie:am comandat si eu patru mulinete ,chiar arata bine merg bine sunt usoare si sa vedem cum vor se vor comporta in lucru prima inpresie de nota 10 am vandut shimanourile
osc1or scrie:Am fost si eu ieri pe la DM si am luat o mulineta.
Am tras fir pe ea.
Impresii generale pozitive:
- infasoara foarte bine firul
- e foarte usoara
- frana lucreaza impecabil
- caraitul de la frana se aude foarte tare
- manivela
Ce nu mi-a placut:
- pare facuta dintr un plastic subtire carcasa, sper sa reziste si sa nu dea joc in angrenaje aceasta problema
- tamburul pt fire subtiri inghite mult fir, ceva mai mult decat tamburul de 6000 de la shimano
Pare o mulineta excelenta in gama de pret pana in 1000 lei, nu cred ca are rival.
P.s. in a doua poza se pot compara diametrele tamburilor de shimano ultegra cu cel de mx14000. Sunt 95% identici.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Multumesc pentru achizitie si pentru aprecierea produsului.osc1or scrie:Am fost si eu ieri pe la DM si am luat o mulineta.
Am tras fir pe ea.
Impresii generale pozitive:
- infasoara foarte bine firul
- e foarte usoara
- frana lucreaza impecabil
- caraitul de la frana se aude foarte tare
- manivela
Ce nu mi-a placut:
- pare facuta dintr un plastic subtire carcasa, sper sa reziste si sa nu dea joc in angrenaje aceasta problema
- tamburul pt fire subtiri inghite mult fir, ceva mai mult decat tamburul de 6000 de la shimano
Pare o mulineta excelenta in gama de pret pana in 1000 lei, nu cred ca are rival.
P.s. in a doua poza se pot compara diametrele tamburilor de shimano ultegra cu cel de mx14000. Sunt 95% identici.
Cand a aparut Class-ul cine si-a vandut Hi-s-urile sa il ia pe asta? Nimeni.stasgutu scrie:asezarea firului se poate regla din nr si grosimea saibelor.
legat de afirmatia lui Florin (oscior), nu cred ca bate chiar orice mulineta pana in 1000 de lei. sa nu uitam ca in aceasta categorie sint si mulinete ca Ci4+ XTB. nu zic ca nu sint bune cele de la DM, desi inca nu am vazut sau incercat, dar poate se bate cu Ultegrele simple, nu cu cele ci4+. inca nu am auzit pe cineva sa isi vanda ci4+ XTB sa isi ia MX...
Zi-ne si de ce.stasgutu scrie:asezarea firului se poate regla din nr si grosimea saibelor.
legat de afirmatia lui Florin (oscior), nu cred ca bate chiar orice mulineta pana in 1000 de lei. sa nu uitam ca in aceasta categorie sint si mulinete ca Ci4+ XTB. nu zic ca nu sint bune cele de la DM, desi inca nu am vazut sau incercat, dar poate se bate cu Ultegrele simple, nu cu cele ci4+. inca nu am auzit pe cineva sa isi vanda ci4+ XTB sa isi ia MX...