doruSV scrie:Cei care ati fost la casting cu aceasta mulineta, ce puteti spune in comparatie cu altele pe care le-ati folosit, gen xtd/xsc/etc....
Mihai Alexandru ( Maxx ) si Mihai Perianu , ambii aruncatori foarte buni de casting, au ales sa arunce cu MX 14000 in castingurile din acest an. Vor "spune" mai multe la aceste concursuri.
Deocamdata nu se pot face comparatii, cu exceptia celor teoretice.
In afara de greutatea redusa a mulinetei, diametrul mare si asezarea perfecta a firului, nimeni nu cunoaste alte caracteristici ale mulinetelor ce pot influenta aruncarea .
Atat timp cat MX 14000 prezinta avantaje sub toate aceste aspecte, nu are de ce sa nu fie un castig in aruncarile de casting.
Alegerea facuta in timp, a celor care arunca in aceste concursuri, o sa spuna mai multe.
Deocamdata, eu ii stiu numai pe cei doi, poate mai sunt si alti aruncatori care au facut alegerea asta, deoarece au fost achizitionate peste 10 mulinete in comenzi de cate una si banuiesc ca o parte dintre ele pentru asta au fost cerute.
P.S. avantajele din astfel de competitii se tin secrete. Mie imi pare rau pentru baieti, mai ales ca ne leaga produsul, dar trebuie sa spun .