Moderator: gor965
domnule, dumneata esti prea bun pentru sleatca asta de pescari needucati, zau asa...ManuC scrie:Observ ca se încearcă abaterea atenției de la subiectul principal.Este o tehnica pe care o stăpânesc f.bine.Asa ca nu răspund
Aici as vrea sa va contrazic putin. Daca ati observat, convocarea pentru modificari se anunta aici si daca verificati data o sa observati ca este din "Scurt" daca ma intelegeti ce vreau sa zic. ACESTA este un motiv real pentru care MULTI nu isi permit luxul ca sa vina in zi de LUNI sa participe la aceste intalniri.oanavictor scrie:Culmea este ca vocali sunt doar cei care nu sau prezentat ....sau poate asta se vrea si au alte planuri cu ......
Se presupune ca faci parte dintr-un club care are mai multi membri. Unul din minim 10-15 poate fi imputernicit si poate gasi resursele sa vina la sedinta. Chiar daca e din scurt. Poate fi imputernicita si o persoana care nu face parte din club sau chiar este membra in alt club si poate fi prezenta la sedinta respectiva.Alexandru Popescu scrie: Eu nu sunt in tara, stau in UK si as vrea sa imi spuneti cum ar fi posibil ca eu sa ajung acolo cand ma anuntati cu o saptamana inainte. Sa zicem ca fac parte din clubul "x".