Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul Corbu

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul Corbu

Mesaj de Dan Arghirescu »

Cupa Litoral - Editia a VIII-a - Lacul Corbu - Constanta - 26 – 29 iulie 2018

- de Joi pana Duminica - 26 – 29 iulie 2018 (72h)- concurs de cantitate + calitate (cei mai mari 10 pesti).
- 25 locuri disponibile pe sectorul B

1200 ron/echipa – maxim 3 membri cu drepturi depline.

Premii:

Locul 1 – 8000 ron net + cupe si diplome
Locul 2 – 4000 ron net + cupe si diplome
Locul 3 – 2500 ron net + cupe si diplome
Captura – Trofee si diplome


Premiile sunt calculate pentru participarea a 25 de echipe. In cazul in care numarul echipelor este mai mic, premiile se recalculeaza.

PUNCTEAZA CRAPUL ROMANESC, OGLINDA SI AMURUL mai mari de 1,5 kg.
Premiul de captura se poate cumula cu orice premiu din podium si nu se scade din clasamentul de calitate sau cantitate.

VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 10 CRAPI .
Echipa care va obtine cel mai mic numar de puncte va fi declarata castigatoare. In caz de egalitate la puncte, invingatoare este echipa cu cea mai mare cantitate!
In cazul in care doua sau mai multe echipe sunt la egalitate intr-unul din clasamentele partiale (cantitate sau calitate) vor primi in clasamentul respectiv un nr de puncte egal cu media pozitiei ocupate de acestea (ex1: doua echipe sunt la egalitate pe locul 5, ele vor primi (5+6):2 = 5.5 puncte fiecare; ex2: trei echipe care se clasifica pe locul 8 , vor obtine (8+9+10):3 = 9 puncte fiecare).

Plata avansului de 600 ron se poate face in Constanta - Dan Arghirescu 0742.026.929 sau in contul deschis la Banca Transilvania: RO47.BTRL.0140.1201.E844.57XX - Titular cont Arghirescu Dan. Dupa plata va rog sa ma contactati (telefon, email, whats app) pentru confirmarea platii..

Plata avasului se poate face pana cel tarziu 16 Iulie 2018.

Lista de intentie este pur informativa, lista participantilor se intocmeste pe baza avansului primit. Avansul garanteaza locul!

Ordinea achitarii avansului reprezinta si ordinea pentru prima extragere a numarului de ordine.

Vor fi 2 extrageri, prima pentru stabilirea ordinii iar a doua extragerea efectiva a standului de concurs.

AVANSUL ACHITAT NU SE RESTITUIE, ECHIPA TREBUIE SA ISI GASEASCA O ALTA ECHIPA INLOCUITOARE SAU PIERDE AVANSUL. SCHIMBUL POATE FI REALIZAT PANA LA DATA INCEPERII CONCURSULUI.

REGULAMENT :

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare (ELIMINARE)
2. Obligatoriu saltele de receptie model mare de tip CRADLE - OBLIGATORIU (ECHIPELE CARE NU AU VOR INCEPE CONCURSUL CAND VOR REMEDIA PROBLEMA) – SE POT INCHIRIA DIN INCINTA FERMEI CONTRA COST - IMPORTANT ESTE SA STIU DIN TIMP SA REZERV NECESARUL.
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. Se anuleaza primii 3 pesti ca marime pana in acel moment, apoi, in caz de o noua abatere, ELIMINARE. Daca echipa nu are pe foaia de arbitraj (inca nu a punctat in clasament) acei 3 pesti, sanctiunea se mentine pana se pot scadea cei 3 pesti.
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20 din care 10 saci mari. Pestii se vor pastra: 1 singur peste intr-un singur sac. Concurentii sunt obligati sa nu pastreze in saci pesti vizibil nepunctabili. (AVERTISMENT)
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. (AVERTISMENT)
7. Concurentii au voie sa circule cu masina, doar pe perioada zilei, cu conditia de a circula cu viteza redusa.(AVERTISMENT)
8. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
9. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
10. In casuta este permis iluminatul de orice fel. In afara acesteia nu este permis decat cu lanterna de cap si/sau felinar. (AVERTISMENT)
11. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
12. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit. Intratul in apa este permis doar pentru scoaterea pestelui, pe directia inainte a standului, intratul in apa se poate face doar cu minciogul. In caz ca pestele se incurca in vreun obstacol,in lateralele standului de pescuit, atunci este permis intratul in apa ,sub supravegherea arbitrului, pentru extragerea in siguranta a pestelui. Pestele poate fi scos pe mal si ulterior eliberat, fara ca aceasta sa puncteze pe foaia de arbitraj!(AVERTISMENT)
13. Pe durata concursului se pot face schimbari, dar nu intre membrii echipelor participante. Schimbarea trebuie anuntata arbitrului si organizatorului si consemnata in foaia de concurs.
14. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 9 si 19. Intre orele 19 si ora 9 se poate nadi doar cu cobra si cu prastia de mana (bulgari nu mai mari de 30mm). (AVERTISMENT)
15. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este permis sa se retina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
16. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in –line, feeder sau arc naditor.
17. Se pescuieste OBLIGATORIU cu momeala pe “fir de par”. (ELIMINARE)
18. Se poate pescui si nadi cu orice, cu exceptia nadei vii, a porumbului uscat si a alunelor tigrate.(ELIMINARE)
19. Pana la ora de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
20. Drillurile se fac numai din stand. (AVERTISMENT)
21. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a fiselor de arbitraj precum si comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigade de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
22. Dupa capturare pesti se vor pune imediat in sac, eventualele poze se pot face la cantarire. (AVERTISMENT)
23. Pescarul poate intra in apa pentru curatarea standului doar sub supravegherea arbitrului (AVERTISMENT)

Inainte de inceperea concursului, la festivitatea de deschidere, se vor discuta eventualele puncte neclare din regulament cat si eventualele puncte neincluse in regulament.

ARBITRAJUL:

1. Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 07.00, pranz la ora 14 si ultimul cantar incepand cu ora 21.00. In functie de temperaturile de afara si de raspunsul pestelui, arbitrul sef poate lua decizia de a mai adauga un cantar official, suplimentar celor 3.
2: Cantaririle suplimentare nu se fac decat in cazuri speciale:
- solicitare cantar suplimentar pentru captura mai mare de 10 kg amur, 13 kg comun, salonta (daca se constata ca pestele nu este mai mare de 10 kg (respectiv 13 kg) se va repune in sac pana la urmatorul cantar oficial);
- solicitare cantar suplimentar pentru peste ranit sau letargic (decizia de cantarire apartine arbitrului sef);
-cantar suplimentar in cazul in care pescarul a incarcat minim 15 saci.
3. Nu se pot cere cantariri suplimentare cu 30 minute inainte de cantarul oficial sau in timpul acestuia.
4. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
5. Arbitrii si/sau organizatorul sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef care va hotari locul amplasarii markerului .
6. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului sef DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
7. Inainte de inceperea concursului cat si in timpul acestuia, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie conform regulamentului, a minciocului ecologic (de marime mare), a celor 20 saci (10 de marime mare) obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu sau il vor intrerupe pana cand vor remedia situatia.


SANCTIUNI
Incalcarea punctelor 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 14, 15, 19, 20, 22, 23 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT. La 2 avertismente primite ECHIPA VA FI ELIMINATA DIN CONCURS.
Incalcarea punctelor 1, 9, 17, 18, 21 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs precum si incalcarea a doua oara a punctului 3.

Echipele care participa la concurs isi dau acceptul implicit asupra regulametului.

Arbitrajul este realizat de Nea Cici si brigada iar clasamentul si pozele sunt pe maini bune, pe mainile lui George Iorga!

Avatar utilizator
Delu
Mesaje: 63
Membru din: Vin Ian 20, 2017 13:44
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Delu »

Green Lake - Claudiu Prioroc + Liviu Cimpureanu :)

Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Dan Arghirescu »

Lista de intentie 16.01.2018:

Mirel Steflea + parteneri
Iancu Florin + parteneri
Green Lake - Claudiu Prioroc + Liviu Cimpureanu

Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Dan Arghirescu »

Plata avansului se poate face in Constanta, personal la mine - 0742.026.929 - Dan, se poate achita in contul deschis la Banca Transilvania: RO47.BTRL.0140.1201.E844.57XX - Titular cont Arghirescu Dan sau puteti achita si la sediul 4Carp, Adresa: B-dul Theodor Pallady nr.57, Bucuresti, sector 3, telefon George Alexandru Kodmon - 0723.878.564.

Cumva va este la indemana voua!

Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Dan Arghirescu »

DIV Consulting, magazin de articole de pescuit din Constanta, ofera un voucher de 500 ron pentru a creste valoarea premiilor. In fiecare an, DIV Consulting a fost alaturi de noi, si indiferent de locatia pescarilor castigatori s-au gasit solutii astfel incat fiecare sa isi primeasca produsele. In baza acestui voucher se pot achizitiona produse existente pe stoc in magazin si/sau produse aduse la comanda, conform cu cerintele pescarilor!

Multumim DIV Consulting pentru sustinere, multumim Razvan N. ca esti alaturi de noi!

Cristian Paun
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 27, 2017 16:38

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Cristian Paun »

Cristian Paun+parteneri

Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Dan Arghirescu »

Lista de intentie:

Mirel Steflea + parteneri
Iancu Florin + parteneri
Green Lake - Claudiu Prioroc + Liviu Cimpureanu
Cristian Paun+parteneri

Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Dan Arghirescu »

Lista de intentie:

Mirel Steflea + parteneri
Iancu Florin + parteneri
Green Lake - Claudiu Prioroc + Liviu Cimpureanu
Cristian Paun+parteneri
Iulian Ionut + parteneri

Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Dan Arghirescu »

Lista de intentie:

Mirel Steflea + parteneri
Iancu Florin + parteneri
Green Lake 1 - Claudiu Prioroc + Liviu Cimpureanu
Cristian Paun+parteneri
Iulian Ionut + parteneri
Green Lake 2

Paraschiv Geo
Mesaje: 39
Membru din: Vin Feb 05, 2016 12:58

Re: Cupa Litoral- Editia a VIII-a- 26-29 Iulie 2018 -Lacul C

Mesaj de Paraschiv Geo »

Paraschiv Georgian Robert

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”