MOARA VLASIEI !!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut victor
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MOARA VLASIEI !!!!!

Mesaj de ionut victor »

DrHook scrie:Ma scuzati ca ma bag, dar chiar se prinde peste.
Am fost pe balta de curiozitate si am asistat, miercuri pe la 13 pana la 15.30.
Chiar am sa-l sun pe Sorin Zoe sa posteze poze cu, capturile.
Nu te contrazic fratioare, normal ca se prinde peste pe MV2 ar trebui sa fi ciung,orb si surd sa nu prinzi in conditiile in care densitatea pestelui este atat de mare incat abea ca mai respira pestele, apa are 2m pe toata suprafata lacului cu mici exceptii, nici daca vrei nu reusesti sa agati lanseta de substrat,iar pestele zici ca este sedat (vine ca fraierul la mal fara sa opuna prea multa rezistenta ):lol: ! Eu ma refer la partida de sambata trecuta in care nimeni dupa balta nu a prins NIMIC!!! :oops: Si daca vreti parerea mea despre baltile de acest gen, pana acum catva ani toti pescarii aveau poze cu pesti intre 700 gr- 3500gr. acum toti ”pescarii” care vor sa-si faca un album se duc pe MV2 si dupa ahitarea taxei de 60lei se dau mari pescari dar daca-i duci pe dunare zici ca dau in cada! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Asta este alta treaba, nu uita sunt pescari care asta-si doresc, la fel ca si Sorin Zoe, iese de doua ori pe an la peste, si de partide deastea vrea sa aibe parte.
Balta Puiesti

ionut victor
pescar de competitie

Mesaj de ionut victor »

DrHook scrie:Asta este alta treaba, nu uita sunt pescari care asta-si doresc, la fel ca si Sorin Zoe, iese de doua ori pe an la peste, si de partide deastea vrea sa aibe parte.
Nu-i condamn pe cei care au foarte putin timp si normal ca la doua partide pe an nu prea-ti vine sa mergi undeva unde sansele tale sunt mici sau necesita o munca de cateva ore cu un marker, multe combinatii de nade si 48 de ore sau mai mult pt. un rezultat multumitor! 8)

Victor 0724.234.119

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

ionut victor scrie:
DrHook scrie:Asta este alta treaba, nu uita sunt pescari care asta-si doresc, la fel ca si Sorin Zoe, iese de doua ori pe an la peste, si de partide deastea vrea sa aibe parte.
Nu-i condamn pe cei care au foarte putin timp si normal ca la doua partide pe an nu prea-ti vine sa mergi undeva unde sansele tale sunt mici sau necesita o munca de cateva ore cu un marker, multe combinatii de nade si 48 de ore sau mai mult pt. un rezultat multumitor! 8)
Ionut, dar asta cauta o anumita categorie de pescari.
Petcu cred eu ca asta a vrut el sa faca din MV2, numai ca este perceput gresit din cauza stricteti.
Spune-mi o balta care merge si patronu este ok.
Balta Puiesti

ionut victor
pescar de competitie

Mesaj de ionut victor »

DrHook scrie:
ionut victor scrie:
Ionut, dar asta cauta o anumita categorie de pescari.
Petcu cred eu ca asta a vrut el sa faca din MV2, numai ca este perceput gresit din cauza stricteti.
Spune-mi o balta care merge si patronu este ok.
Si tu ai dreptate! :oops: :oops: :oops:

Victor 0724.234.119

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

ionut victor scrie:Nu am bube dar am fost pe balta sambata pe la ora 14.00 si nimeni nu a prins nimic ! Nici la filmari nu a aparut pestisorul de aur si nici baietii de la green lake nu au prins nimic doar sau enervat cu cateva trasaturi ne finalizate! Vrei sa-ti enumar masinile aflate pe balta? Sau poate ne spui tu cu ce masina ai venit ca-ti spun eu daca-i adevarat! Poate ai gresit balta! :lol: :lol:
Dle Ionut Victor (Ioan Victor)nici aici nu te potolesti!Ai trecut de pe "Pescuitul.ro" pe "Crapmania" ca sa faci si aici valuri? Pe acest site nu prea gasesti pescari de "dunare" si nici nu o sa gasesti 2-3 "pescari "care sa- ti sustina aberatiile cum s-a intimplat pe "Pescuitul.ro!!! Aici majoritatea pescarilor prefera balti si lacuri gen M.V.2!!!!Asa ca daca tot vrei sa provoci polemici,treci inapoi pe "Pescuitul.ro!!!
Victoras Petcu

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

ionut victor scrie:Nu am bube dar am fost pe balta sambata pe la ora 14.00 si nimeni nu a prins nimic ! Nici la filmari nu a aparut pestisorul de aur si nici baietii de la green lake nu au prins nimic doar sau enervat cu cateva trasaturi ne finalizate! Vrei sa-ti enumar masinile aflate pe balta? Sau poate ne spui tu cu ce masina ai venit ca-ti spun eu daca-i adevarat! Poate ai gresit balta! :lol: :lol:

Mai tipule vad ca persisti in prostie si asta ma irita la maxim.Nu vad legatura intre faptul ca o zi nu a mers pestele si felul mai mult decat vehement in care l-ai contrazis pe Gaby cu privire la partida pe care a facuto acolo.Insa din cateva postari facute de tine am vazut ca simpatizezi foarte tare Darvariul.Dute frate acolo si vezi ce zebrocapre se mai prind daca le prinzi si pe alea si lasa frate MV in pace.Cand nu se prinde pe o balta injurati patronul,cand voi sunteti prosti ca nu prindeti, injurati patronul si cand gasiti o balta pe care orice pescar prinde ....na ,ce aveti mai bun de facut decat :injurati patronul.
Dute frate la Dunare si da acolo pana iti sar ochii pe clopotei in asteptarea monstrului.
Hai sictir ca m-ai facut sa ma enervez si in seara asta pacaliciule. :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Iar daca doresti sa-mi comunici ceva ma gasesti la nr de telefon:0765.20.00.02
Razvan imi spun tovarasii :wink:
Tie iti dau voie sa-mi spui Domnul Razvan :!:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Domnule Victor, imi permit sa va contrazic sambata 13.03.2010 sau prins pe MV 2 pesti : o stiuca la 4,5 kg si un crap de subsemnatul.
Aveti mai jos dovada.
Fişiere ataşate
DSC00017.JPG
13.03.2010
(163.32 KiB) Descărcat de 657 ori
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

tibi0102

Mesaj de tibi0102 »

Ionut Gabi are dreptate eu am stat in dreapta lui luni si am luat 25 de bucati intre 2-6kg .Si dupa mine pe acelasi loc sa asezat Sorin .
Tibi ploiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”