Ce o să faci când o să fie cluburile întrebate despre activitate și o să răspundă că „federația” adică coșmelia ta nu a omologat piste de concurs, iar pe iazul omologat de la Orăștie nu ai organizat nimic?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am omologat cateva. Sarulesti, Salonti, Nada Florilor. Corbu e omologat de FIPS. Omologarea se face la cererea detinatorului.Lucian SV scrie:@ Popescu Ștefan. Iar nu răspunzi la întrebări și faci acuzații aiurea mincinos notoriu ce ești! Ești și botanist că pui botul la sifoane expirate!
Ce o să faci când o să fie cluburile întrebate despre activitate și o să răspundă că „federația” adică coșmelia ta nu a omologat piste de concurs, iar pe iazul omologat de la Orăștie nu ai organizat nimic?
Nada Florilor??? Bă, tu ai băut gaz?Stefan Popescu scrie:Am omologat cateva. ... Nada Florilor. Corbu e omologat de FIPS. Omologarea se face la cererea detinatorului.
Buna seara ! Este foarte trist sa vedem o tara intreaga numai si numai acuzatii din partea d-voastra ! Pana acum nu ati specificat nimic concret , nimic bun ! Doar acuzati si amenintari. In halul asta tind sa cred ca urati pescarii si acest sport ! Umblati numai cu bete in roate , vreti sa faceti numai rau !!! Dragoste cu sila nu se poate domnule , nici macar asta nu ati reusit sa pricepeti ? Este dezgustator ! V-a spus cineva ca este timpul sa va retrageti in glorie , care glorie nu stiu , ca din ce citesc eu , aduceti doar aporturi negative , dar totusi e timpul sa o faceti , trage-ti caruta pe dreapta , o sa fiti mai castigat ... pacat !Stefan Popescu scrie:Am discutat situatia la MTS. MTS mi-a cerut o situatie cu cluburile sportive recunoscute afiliate la AGVPSR si la ALRS in vederea retragerii Certificatelor de Identitate Sportiva. Maine MTS va avea situatia exacta. Sa vedem consecintele.Lucian SV scrie:Ei uite asta nu este treaba ta, ci numai a asociațiilor afiliate la AGVPSR! Dacă vrei să vezi cum e, faci o cerere la dl. Orhei. Știe el ce să facă cu ea.Stefan Popescu scrie:Intrebare: Campionatul AGVPSR ce fel de competitie este?
Toate competitiile sunt private, inclusiv cele ale federatiei.
Iti place sau nu, sportivii legitimati la cluburile alea de carton sunt singurii pescari sportivi din Romania. De fapt, stii foarte bine asta, dar te dai cocos.Lucian SV scrie:Nada Florilor??? Bă, tu ai băut gaz?Stefan Popescu scrie:Am omologat cateva. ... Nada Florilor. Corbu e omologat de FIPS. Omologarea se face la cererea detinatorului.![]()
![]()
![]()
![]()
Tu cred că nici nu știi pe ce iaz ați dat găuri aiurea în gheață!
Eu zic prima oară să te uiți în curte la coșmelia ta, la cluburile afiliate la FRPS care nu au participat la „supercampionatele naționale” organizate de FRP niciodată și să le reclami repede la MTS. Știi tu care sunt cluburile alea de carton și care e scopul lor „ structura sportivă, fără a fi autorizată, urmăreşte un alt scop decât cel pentru care s-a constituit şi pe care l-a declarat”, adică să votezi tu în numele lor!![]()
![]()
Tu si legea, baba si mitralieraStefan Popescu scrie: Domnule Istratescu, a respecta legea este o obligatie pentru fiecare dintre noi. Acolo unde fiecare face legea lui, este anarhie, nu democratie. Iar eu nu accept anarhia. Intelegi?