Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am fost ieri. Azi pentru ce sa vin? O sa vin sa va dau afara de pe pista de concurs, daca o sa ajungeti cumva acolo. Desi ma indoiesc.Marian Constantin scrie:Dl Ștefan Popescu , nu te am văzut și nici nu ai fost prezent la tragerea la sorti.. Sa înțelegem ca evenimentul nu prezintă interes pentru federația română de pescuit sportiv
Vai ne scuzați, nu am știut că organizează în aceeași perioadă și federația ceva. Dar eu cred că încapi cu „licențiați” pe balta mică sau pe canal că-i mai light la preț!Stefan Popescu scrie:Am fost ieri. Azi pentru ce sa vin? O sa vin sa va dau afara de pe pista de concurs, daca o sa ajungeti cumva acolo. Desi ma indoiesc.
Vezi ca dragoste cu sila nu se face.Si daca FRPS organizeaza anul acesta campionatul national de crap,lotul castigator cum merge la CM.Sau ii trimiti la o braila.Ai facut federatia mai mult pentru interese personale si nu prin a ajuta pescuitul sportiv.Dece nu lasi lucrurile deocamdata asa cum sunt si in momentul cand FRPS o sa fie afiliata la CIPS-FIPS,atunci sa organizeze CN.Stefan Popescu scrie:Am fost ieri. Azi pentru ce sa vin? O sa vin sa va dau afara de pe pista de concurs, daca o sa ajungeti cumva acolo. Desi ma indoiesc.Marian Constantin scrie:Dl Ștefan Popescu , nu te am văzut și nici nu ai fost prezent la tragerea la sorti.. Sa înțelegem ca evenimentul nu prezintă interes pentru federația română de pescuit sportiv
Taticu, problema federatiei nu este la CIPS, ci in Romania. Si aici trebuie sa ne rezolvam problema. Si de pierdut o sa piarda pescarii sportivi, nici eu, nici AGVPSR. Atata timp cat AGVPSR are impotriva ei o Decizie a ICCJ care ii respinge cererea de organizare a competitiilor de pescuit sportiv si paseaza organizarea la interpusi, este evident ca pleaca de la premiza ca nu ei organizeaza.cristianpopacs scrie:Vezi ca dragoste cu sila nu se face.Si daca FRPS organizeaza anul acesta campionatul national de crap,lotul castigator cum merge la CM.Sau ii trimiti la o braila.Ai facut federatia mai mult pentru interese personale si nu prin a ajuta pescuitul sportiv.Dece nu lasi lucrurile deocamdata asa cum sunt si in momentul cand FRPS o sa fie afiliata la CIPS-FIPS,atunci sa organizeze CN.Stefan Popescu scrie:Am fost ieri. Azi pentru ce sa vin? O sa vin sa va dau afara de pe pista de concurs, daca o sa ajungeti cumva acolo. Desi ma indoiesc.Marian Constantin scrie:Dl Ștefan Popescu , nu te am văzut și nici nu ai fost prezent la tragerea la sorti.. Sa înțelegem ca evenimentul nu prezintă interes pentru federația română de pescuit sportiv