Sigur o să se bucure dacă-i pentru tine năucule!Stefan Popescu scrie: Ce-o sa zica nevasta-ta cand o vedea ca i-ai furat vibratorul!![]()
![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sigur o să se bucure dacă-i pentru tine năucule!Stefan Popescu scrie: Ce-o sa zica nevasta-ta cand o vedea ca i-ai furat vibratorul!![]()
![]()
![]()
Cand bagi familia cuiva in astfel de discuții,chiar ai sărit calul!Stefan Popescu scrie:Ce-o sa zica nevasta-ta cand o vedea ca i-ai furat vibratorul!gabi1 scrie:...
![]()
![]()
![]()
Este doar un presedinte de carton la o federatie de carton.Alexandru Popescu scrie:[...]
Nu am vazut nici un presedinte de federatie sa se comporte asa josnic. Si Mitica de la liga avea totusi putina prestanta si caracter in el.
Total gresit.Alexandru Popescu scrie:Urat cand implici familia in certuri de pe forum. Asa poti vedea exact nivelul de caracter.
Va dati seama ca cineva acolo in spate culege aceste informatii impotriva lui pentru a castiga acest razboi.
Nu am vazut nici un presedinte de federatie sa se comporte asa josnic. Si Mitica de la liga avea totusi putina prestanta si caracter in el.
Ai dreptate. Traim in Romania si ne consuma toata energia.osc1or scrie:Total gresit.Alexandru Popescu scrie:Urat cand implici familia in certuri de pe forum. Asa poti vedea exact nivelul de caracter.
Va dati seama ca cineva acolo in spate culege aceste informatii impotriva lui pentru a castiga acest razboi.
Uite te in ce tara traim, ce guvern avem, ce ministrii, ce magistrati.
Nea mustata e perfect integrat in peisaj.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Mai bese in cizme (ca sa fiu in ton cu tine) fi convins ca o sa vin, in conditiile in care aceasta braila se va tine. Am fost si la CM din Ungaria si nu m-a mancat nimeni. Eu continui sa cred ca aceasta mascarada nu va mai avea loc.cornelserbu scrie:mos tagarta, fii barbat si vino pe la corbu in timpul desfasurarii uneia din mansele de cn...mai schimbam o vorba, mai inveti si tu cum se organizeaza un campionat national cu 39 de loturi a cate 3 echipe...poate, cine stie, faci si tu unul pe cincinal macar cu a zecea parte din loturi.
oricum, daca vii, fii sigur ca vei beneficia de toata aprecierea pe care o meriti ca singurul reprezentant al romaniei in orice privinta...![]()
![]()
![]()
incearca te rog si nu-mi raspunde ca ai sa trimiti controale...stii bine ca ai trimis mai mereu fara urmari, vino tu si va fi bine