Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nea Fane, una de inceput. Mi-a zis un domn bine pus, intelegi, ca in trecut ai fost cercetat penal. E adevarat ? Il cunosti pe un domn numit Anton ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie:
gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie: gorr,
Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.
Inventatul pescuitului sportiv e una, inventatul istoriei e alta. Eu la istorie faceam aluzie...ptr. ca spuneti ca intrati in ea, ori aceasta-i formata din evenimente importante, evenimente create de pescarii aia de-i intrebati ce au facut !...asta au facut, au pescuit si-au castigat medalii !...e normal, e firesc, asa e in "sportul" asta...se castiga si se intra in istorie cu rezultatul de pe balta!
Titlurile nu au nici o valoare daca nu sunt recunoscute in prorpia tara. Recunoasterea lui Selaru nu face doi bani.Istoria pescuitului sportiv nu va retine aceste rezultate. Pacat de munca si banii irositi.
Pigulici, ratutel, titlurile alea sunt inmanate si recunoscute, oficial, de FIPS-CIPS. Acolo unde tu n-ai sa ajungi niciodata. Si mai sunt recunoscute de toata comunitatea pescareasca (crap, stationar, rapitor) din Romania. Nu e nevoie de nici o alta recunoastere.

Te roade, nu? Exact in acesta situatie o sa mori, ca un sobolan jegos, plin de invidie si rupt de realitate. :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Va dati seama ce cosmar ar fi pentru Fanel ca Fips-Cips sa impuna punearea tablourilor cu campionii nostrii in sediul federatiei daca vrea sa fie recunoscuta de FC? Cum este Regina Angliei in mai toate cladirile la intrare .

Ar fi ras si panarama. Isi da restart la system si delete la federatie :d
...

cristianpopacs

Mesaj de cristianpopacs »

Bai panarama de presedinte, tu chiar iti doresti sa-ti bati joc de toti acesti pescari care in ultimii ani au adus atatea medalii de la CM Romaniei.Sa-ti bati joc de munca,eforturile si banii lor.Sper ca in viitorul apropiat,sa rezolvi lucrurile asa cum trebuie.Nu cu amenintari si procese.Ai ajuns sa fi jicnit numai si numai din cauza ta.

osc1or
Veteran

Intrebari despre CN

Mesaj de osc1or »

'Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.'

Nea mustata, cum sa se inventeze pescuitul sportiv acum 60 ani? Pai mata ai federatia asta extraordinara de 5 6 ani... cine l-a recunoscut pe vremurile alea?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

osc1or scrie:'Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.'

Nea mustata, cum sa se inventeze pescuitul sportiv acum 60 ani? Pai mata ai federatia asta extraordinara de 5 6 ani... cine l-a recunoscut pe vremurile alea?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Eronat. In 1958 AGVPSR a trecut sub tutela Uniunii pentru Cultura Fizica si Sport. Daca citesti HCM 3126/1953, vei vedea ca s-au desfiintat toate asociatiile de pescari sportivi si au fost obligati pescarii sa se afilieze la AGVPSR. IN 1953 ERAU APROXIMATIV 3.000 DE ASOCIATII DE PESCARI SPORTIV IN ROMANIA.
cristianpopacs scrie:Bai panarama de presedinte, tu chiar iti doresti sa-ti bati joc de toti acesti pescari care in ultimii ani au adus atatea medalii de la CM Romaniei.Sa-ti bati joc de munca,eforturile si banii lor.Sper ca in viitorul apropiat,sa rezolvi lucrurile asa cum trebuie.Nu cu amenintari si procese.Ai ajuns sa fi jicnit numai si numai din cauza ta.
Nu le-au adus pentru AGVPSR? Romania nu le recunoaste. Asa ca nu mai trebuie flosit numele Romaniei in atare situatie.
Vladut Mateianu scrie:Nea Fane, una de inceput. Mi-a zis un domn bine pus, intelegi, ca in trecut ai fost cercetat penal. E adevarat ? Il cunosti pe un domn numit Anton ?
Pe mine m-au reclamat multi. E dreptul lor si am raspuns citarilor. Dar toate plangerile s-au terminat cu NUP. La fel ca si minciuna ca as fi fost sechestrat la Revolutie. De ce nu iese unul in fata cu probe? Stiu foarte bine ce am facut la Revolutie si pe unde eram. Acasa. Aveam un copil mic de crescut.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

...

Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie:......Aveam un copil mic de crescut.
si la copil nu ii este rusine cu tine ? .. sau a plecat din tara de rusine ..

apropo , vezi ca tu nu esti Romania ... nu asocia mocirla in care te scalzi cu tara noastra a tuturor ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual