Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pigulici, ratutel, titlurile alea sunt inmanate si recunoscute, oficial, de FIPS-CIPS. Acolo unde tu n-ai sa ajungi niciodata. Si mai sunt recunoscute de toata comunitatea pescareasca (crap, stationar, rapitor) din Romania. Nu e nevoie de nici o alta recunoastere.Stefan Popescu scrie:Titlurile nu au nici o valoare daca nu sunt recunoscute in prorpia tara. Recunoasterea lui Selaru nu face doi bani.Istoria pescuitului sportiv nu va retine aceste rezultate. Pacat de munca si banii irositi.gor965 scrie:Inventatul pescuitului sportiv e una, inventatul istoriei e alta. Eu la istorie faceam aluzie...ptr. ca spuneti ca intrati in ea, ori aceasta-i formata din evenimente importante, evenimente create de pescarii aia de-i intrebati ce au facut !...asta au facut, au pescuit si-au castigat medalii !...e normal, e firesc, asa e in "sportul" asta...se castiga si se intra in istorie cu rezultatul de pe balta!Stefan Popescu scrie: gorr,
Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.
Eronat. In 1958 AGVPSR a trecut sub tutela Uniunii pentru Cultura Fizica si Sport. Daca citesti HCM 3126/1953, vei vedea ca s-au desfiintat toate asociatiile de pescari sportivi si au fost obligati pescarii sa se afilieze la AGVPSR. IN 1953 ERAU APROXIMATIV 3.000 DE ASOCIATII DE PESCARI SPORTIV IN ROMANIA.osc1or scrie:'Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.'
Nea mustata, cum sa se inventeze pescuitul sportiv acum 60 ani? Pai mata ai federatia asta extraordinara de 5 6 ani... cine l-a recunoscut pe vremurile alea?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Nu le-au adus pentru AGVPSR? Romania nu le recunoaste. Asa ca nu mai trebuie flosit numele Romaniei in atare situatie.cristianpopacs scrie:Bai panarama de presedinte, tu chiar iti doresti sa-ti bati joc de toti acesti pescari care in ultimii ani au adus atatea medalii de la CM Romaniei.Sa-ti bati joc de munca,eforturile si banii lor.Sper ca in viitorul apropiat,sa rezolvi lucrurile asa cum trebuie.Nu cu amenintari si procese.Ai ajuns sa fi jicnit numai si numai din cauza ta.
Pe mine m-au reclamat multi. E dreptul lor si am raspuns citarilor. Dar toate plangerile s-au terminat cu NUP. La fel ca si minciuna ca as fi fost sechestrat la Revolutie. De ce nu iese unul in fata cu probe? Stiu foarte bine ce am facut la Revolutie si pe unde eram. Acasa. Aveam un copil mic de crescut.Vladut Mateianu scrie:Nea Fane, una de inceput. Mi-a zis un domn bine pus, intelegi, ca in trecut ai fost cercetat penal. E adevarat ? Il cunosti pe un domn numit Anton ?
si la copil nu ii este rusine cu tine ? .. sau a plecat din tara de rusine ..Stefan Popescu scrie:......Aveam un copil mic de crescut.
Nici macar tu sau prietenii tai nu sunteti Romania, desi vorbiti in numele ei. Eu, mai mult decat voi, am dreptul legal de a vorbi in numele Romaniei. Pricepi?Marian Constantin scrie:si la copil nu ii este rusine cu tine ? .. sau a plecat din tara de rusine ..Stefan Popescu scrie:......Aveam un copil mic de crescut.
apropo , vezi ca tu nu esti Romania ... nu asocia mocirla in care te scalzi cu tara noastra a tuturor ..
Ce-o sa zica nevasta-ta cand o vedea ca i-ai furat vibratorul!gabi1 scrie:...