Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexandru Popescu
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Alexandru Popescu »

Dat de retardat sa fi sa trimiti email/suni seful unui coleg de pe forum ca nu iti place tie de el. Vai, asta mi-a pus capac sincer.
In mm cauta-mi seful si mie si anunta-l ca cu prima ocazie cu care ne vedem cu siguranta am sa te fac sa iti regreti si ziua in care te-ai nascut. Frustratule!!!!

Nu ai doua ace pentru crap in echipamentul pentru lotul de cm si doua chifle in stomac si vii aici sa ne strici nou buna dispozitie! Sa-ti fie rusine hodorog batran ce esti. Faci umbra deageaba pamanatului.
Nu stiu cum au rezistat colegii sa nu te bubuie putin in spatele blocului dar cu siguranta am sa ma ocup eu de asta.
...

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Nu am mai intrat de o perioada pe forum ! S-a dat drumul la circ din nou ? Daca lipsesc animalele salbatice , din lipsa de buget...iar cu maidanezi ...vopsiti ? Astept reclamatie la seful meu :lol: !

osc1or
Veteran

Intrebari despre CN

Mesaj de osc1or »

Alexandru Popescu scrie:Dat de retardat sa fi sa trimiti email/suni seful unui coleg de pe forum ca nu iti place tie de el. Vai, asta mi-a pus capac sincer.
In mm cauta-mi seful si mie si anunta-l ca cu prima ocazie cu care ne vedem cu siguranta am sa te fac sa iti regreti si ziua in care te-ai nascut. Frustratule!!!!

Nu ai doua ace pentru crap in echipamentul pentru lotul de cm si doua chifle in stomac si vii aici sa ne strici nou buna dispozitie! Sa-ti fie rusine hodorog batran ce esti. Faci umbra deageaba pamanatului.
Nu stiu cum au rezistat colegii sa nu te bubuie putin in spatele blocului dar cu siguranta am sa ma ocup eu de asta.
Chuck Norris?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Alexandru Popescu scrie:Dat de retardat sa fi sa trimiti email/suni seful unui coleg de pe forum ca nu iti place tie de el. Vai, asta mi-a pus capac sincer.
---

chiar a trimis email/sunat seful ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Alexandru Popescu

petre iulian scrie:
---

chiar a trimis email/sunat seful ?
pai nu vezi ce tot i-a facut lui Lucian, deci nu imi vine sa cred ca s-a pretat la asa ceva! Josnic!
...

Alexandru Popescu

Stefan Popescu scrie:Sentimentul este reciproc. Pescuitul sportiv nu incepe si nu se termina cu tine sau cu oricare dintre cei care se dau cocosi pe aici. In realitate sunteti doar niste indivizi carora le place sa se auda vorbind. Eu am intrat in istoria pescuitului sportiv din Romania, facand aceasta federatie. Voi ce ati facut?

va las pe voi sa trageti concluziile :d. omul este in istorie :P
...

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Stefan Popescu scrie:Sentimentul este reciproc. Pescuitul sportiv nu incepe si nu se termina cu tine sau cu oricare dintre cei care se dau cocosi pe aici. In realitate sunteti doar niste indivizi carora le place sa se auda vorbind. Eu am intrat in istoria pescuitului sportiv din Romania, facand aceasta federatie. Voi ce ati facut?
"Nu este nici o rușine să te naști prost, rușine e să mori prost." Marin Sorescu.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Alexandru Popescu scrie:
Stefan Popescu scrie: Voi ce ati facut?
Hazardata intrebare. E ca si cand o punga cu hartii de pe la tribunal se rasteste la zecile de medalii ce atarna la gatul unor pescari premiati la mondiale...mare lucru ce-ati facut voi...v-ati vazut de pescuit!...ati luat niste medalii si ati inventat istoria pescuitului sportiv!...altceva? :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gor965 scrie:
Alexandru Popescu scrie:
Stefan Popescu scrie: Voi ce ati facut?
Hazardata intrebare. E ca si cand o punga cu hartii de pe la tribunal se rasteste la zecile de medalii ce atarna la gatul unor pescari premiati la mondiale...mare lucru ce-ati facut voi...v-ati vazut de pescuit!...ati luat niste medalii si ati inventat istoria pescuitului sportiv!...altceva? :D
gorr,
Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.
Madalin Dirla scrie:
"Nu este nici o rușine să te naști prost, rușine e să mori prost." Marin Sorescu.
Asa este. Pe Sorecu il chema de fapt Sorescu. Tu asa te-ai nascut si asa o sa mori.

Eduard Mosneanu

Mesaj de Eduard Mosneanu »

Stefan Popescu scrie: Pescuitul sportiv este recunoscut in Romania din 1958. Unii nici nu se neascusera pe atunci. Asa ca mai usor cu inventatul pescuitului sportiv.

Asa este. Pe Sorecu il chema de fapt Sorescu. Tu asa te-ai nascut si asa o sa mori.
Asa este, "neascusera", se scrie, de fapt, "nascusera". Tu asa te-ai nascut si asa o sa mori. :lol: :lol: :lol:

Imagine
Gone fishing....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”